Ezek lesznek a legfontosabb újítások a lakberendezésben idén
2024. február 12. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ezek lesznek a legfontosabb újítások a lakberendezésben idén

Az új évvel együtt új lakberendezési trendek is érkeztek. Nézzük sorjában a legizgalmasabb, legfrissebb trendeket, amik átalakítják majd a belső terek világát az előttünk álló időszakban.

#1 MINTHA EGY MŰVÉSZGALÉRIÁBAN LENNÉL

Az ultramodern terek 2024-ben reflektorfénybe kerülnek. Merész színek, tiszta háttér és váratlan kiegészítők – mint például mókás koktélasztalok és neonfényű lámpák. Ezek emelik majd a jelenlegi otthonokat új szintre. Divatosak lesznek a színes képek a falakon, illetve az eklektikus stílus önmagában is.

#2 MÉLYLILA ÁRNYALATOK

A lila erőteljesen megjelenik 2024-ben, mélyebb árnyalatokkal, mint a szilva, az ametiszt és a mély mályva. Hagyd ki a világosabb tónusokat, és merj elmerülni ezeknek a gazdag színeknek az élvezetében. Ezek különösen a nappaliban és a hálószobában lelnek majd otthonra.

#3 TERMÉSZETES SZÍNEK PALETTÁI

A lila szín felbukkanásával egyidőben az anyatermészet színei is dominálni fognak. Meleg neutrálisok és puha zöldek uralkodnak majd, amik nyugodt és pihentető hangulatot hoznak a lakásokba.

lakberendezes1.jpg

#4 VISSZATÉRNEK AZ ÍVEK

2024 az ívek éve lesz, mintha csak 60 évvel ezelőtt járnánk. Legyen szó kanapékról, étkezőasztalokról vagy dohányzóasztalokról, több ívelt és körre hajazó forma lesz jelen, amik lágy, nyugodt energiát sugároznak, és barátságos teret teremtenek. 

lakberendezes2.jpg

#5 AZ ÖKOLÓGIAI LÁBNYOM CSÖKKENTÉSE

2024-ben még nagyobb lendületet kapnak a környezetkímélő bútorok. A termékek egyszerűség felé való visszatérése tapasztalható, amely összhangban van azzal, hogy egyre többen igyekeznek csökkenteni az ökológiai lábnyomukat.

#6 KÜLTÉRI ELEMEK BENT IS

A kültéri és a beltéri megjelenés harmonikus átmenete szintén fókuszba kerül idén. Például, ha az ablakod egy virágoskertre néz, akkor abban a szobában a vidám színek természetesnek hatnak majd. Ugyanígy egy fára néző szobánál tökéletes választás lesz a zöld szín.

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj kérdéseiddel a szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon.

 

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9618301257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása