5 szokatlan, de mutatós csempe a lakásban
2022. november 28. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 szokatlan, de mutatós csempe a lakásban

A csempét nem csak a fürdőszoba vagy a konyha falán használhatjuk. A világhálón rengeteg bizonyítékot találhatunk, hogy ezek a burkolatok bizony bárhol jól mutatnak, még a legfurcsább helyeken is.

Mutatjuk a legjobbakat!

1. Lépcső

Unalmas a lépcső? Akkor ezt érdemes kipróbálni: a lépcsőfokok közötti részeket burkoltasd le csempével. A csempe színétől és mintájától függően visszafogott, de maximalista végeredményt is kaphatunk. Ha a lépcső a ház feltűnő pontján van, akár a belső dekoráció fókuszpontjává is tehetjük csempével.

lepcso.JPG

2. Kandalló

A kandalló önmagában is hangulatos dekorelem a lakásban, ám egy jól megválasztott csempével a ház éke lesz. Egy dologra viszont ügyeljünk: a kandalló csempézéséhez speciális darabokat kell vásárolnunk, hogy jól bírják a magas hőt.

kandallo.JPG

3. Dolgozószoba

A dolgozószoba az a hely, ahová kifejezetten passzol a hidegburkolat, hiszen a túl otthonos légkör rontja a produktivitást. A jópofa csempék által kellemes atmoszférát teremthetünk a dolgozószobában, ezzel kiváltva az összes egyéb dekorelemet.

dolgozo.JPG

4. Hálószoba

Csempe a hálószobába? Miért ne! Jól mutathat egy csempesáv a falon még akár ebben a helyiségben is. Némi kreativitással egészen egyedi megoldások születhetnek – például fejtámlát készíthetünk csempéből.

halo.JPG

5. Erkély

Egy sáv csempe mindenhol elfér, még a legkisebb erkélyen is. Akár a falon, akár a padlón szuper színfolt lehet. Egészen kreatív megoldásokat hozhatunk létre, ha játsszunk a mintákkal és a színekkel.

erkely.JPG

További kérdéseid vannak az otthonod felújításával kapcsolatban? Keresd szaktanácsadóinkat a honlapunkon, és tedd fel a kérdéseidet. 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6317950814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása