4 tipp a hangulatos, szép fürdőszobához
2022. november 07. írta: Minden, ami lakásfelújítás

4 tipp a hangulatos, szép fürdőszobához

Egy szép, kellemes fürdőszoba különösen értékes: egyrészt sok időt töltünk itt, és nem mindegy, milyen körülmények között és hangulatban. Másrészt az ingatlan értékében is komoly szerepet játszhat. Szóval egy szép fürdőszoba rengeteget dob az otthonunkon, íme, 4 tipp, hogyan lehet ezt még fokozni!

 

fotolia_243440023_1.jpg

1. tipp: Vigyünk bele egy kis luxust

Sosem árt, ha a finom luxus érzését kelti a fürdőszobánk, és itt nem aranyozott csapra vagy selyemtapétára gondolunk. Inkább az olyan megoldásokra, mint a padlófűtés, fűtött törülközőtartó, masszázszuhany, stb. Ha ezek közül akár csak egyet beépítünk, annak már értéknövelő hatása van.

Ajánlott videó:

 2. tipp: Maradjon inkább semleges a stílus

A divat gyorsan változik, ha gondolkodás nélkül követjük, pár év múlva ott állunk egy elavult stílusú fürdőszobával. Maradj inkább a mindig divatos, semleges fehér mellett, amit különböző kiegészítőkkel mindig fel lehet dobni. 

fotolia_93601273_1.jpg

A legfontosabb, hogy jó minőségű segédanyagokat használjunk a felújításkor, és a vízszigetelés kérdését se hanyagoljuk el. Így a burkolatunk sokáig tökéletes marad, és a penész sem üti fel a fejét hónapokkal a felújítás után.

Ajánlott videó:

3. tipp: Minden tökéletesen működjön

A hétköznapokban is meghatározza a hangulatunkat, hogy csöpög-e a csap, minden izzó ég-e, a lefolyók rendben működnek. Érdemes ezeket az apróságokat azonnal megjavítani, hogy továbbra is a legkellemesebb érzéssel hagyjuk el a fürdőszobát. 

fotolia_186389311_1.jpg

4. tipp: Még egy fürdőszoba

Érdemes elgondolkodni még egy plusz fürdőszoba kiépítésén, ha van extra helyünk és lehetőségünk. Ennek dupla előnye lehet: egyrészt a reggeli készülődés is sokkal egyszerűbb lesz, másrészt ez kifejezetten komoly értéknövelő tényező, ha majd el szeretnénk adni az ingatlant.

Ha szeretnél további tanácsokat kapni az otthonod felújításával kapcsolatban, kérd szaktanácsadóink segítségét a honlapunkon. 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr517948956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása