Felújításkor Ön gondol gyermekei egészségére?
2016. május 27. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Felújításkor Ön gondol gyermekei egészségére?

Kimutatások szerint minden harmadik gyermek egészségtelen körülmények között él. A beázó tető alatt, a nedves és penészes falak között élő gyerekek gyakrabban lesznek betegek, az asztma kialakulásának is nagyobb az esélye köztük.

Biztosan Ön is odafigyel arra, hogy egészséges ételeket fogyasszon a család, hogy a gyerekek sokat legyenek a friss levegőn, hogy az egészségre ártalmas dolgok elkerüljék őket. De mi a helyzet a lakással? A családok egészségi állapota függ az otthonaik minőségétől is!

Fontos, hogy felújításkor odafigyeljünk a felhasznált segédanyagok minőségére is.

Minél tovább tudjuk fenntartani az ideális életkörülményeket, annál biztosabb, hogy gyermekeink, unokáink egészséges életét alapozzuk meg. Felújításkor, építkezéskor érdemes olyan alap- és segédanyagot választani, amely hosszú távon garantálni tudja, hogy környezetünkre nem ártalmas, és sokáig távol tartja a betegségeket okozó penészt.

77.jpg

(a kép forrása: http://cimg3.ibsrv.net/cimg/www.doityourself.com/450x300_85/39/kids-bathroom-47039.jpg)

Lehet, hogy Ön most azt gondolja, az ilyen problémák nem érintik, mert ennyire nem rossz az otthona állapota, de a penész bárhol villámgyorsan felütheti a fejét. A fürdőszobák például állandó veszélynek vannak kitéve a nedvességnek és magas páratartalomnak köszönhetően, amely remek körülményeket teremt a penésznek.

De nemcsak a penészesedés problémájának megszüntetéséről, megelőzéséről kell gondoskodnunk.

Érdemes tudatosan olyan segédanyagokat választani, amelyek a környezetet valamint az otthonunkban élők egészségét a legkevésbé terhelik, sőt, óvják a lakókat és a környezetet.

Az egészségünk és környezetünk jövője RAJTUNK múlik.

A MAPEI hitvallása szerint a család életre szóló döntés, ahogy egy lakás megvásárlása, otthonná alakítása is az. Mindemellett sokba is kerül egy építkezés vagy felújítás, ezért sem mindegy, hogy milyen anyagokat használunk.

A Mapei Kft. elkötelezte magát az egészséget támogató, és környezetet védő termékek fejlesztése mellett, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a fejlesztési költségek 80 %-át olyan termékek fejlesztésére fordítjuk, amelyek sem a beépítés során, sem utána nem bocsájtanak ki egészségre káros anyagokat. A fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás része az is, hogy nem engedjük meg, hogy az otthonokba olyan anyagok kerüljenek, amelyek károsak lehetnek az ott lakók egészségére.

Nézze meg termékeinket, amelyek penészedésgátló és vízlepergető hatása garantálja, hogy használatukkal hosszú távon egészséges legyen az Ön otthona is.

www.fugazoanyag,hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr138752190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása