Ezek a legnépszerűbb színek most a lakások falain
2021. augusztus 11. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ezek a legnépszerűbb színek most a lakások falain

A fal átfestése az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy teljesen meg tudjuk változtatni az otthonunk hangulatát. Az idei nyár legnépszerűbb színei között olyanokat is megtalálhatunk, amelyek első pillantásra elég merésznek tűnnek! Ön bevállalná?

  • Ragyogó kék falszínek

shutterstock_627788162.jpg

Ha natúr színekkel, esetleg fehérrel kombináljuk ezt a valóban nagyon hangsúlyos színt, akkor a kék nyugtató jellege miatt igazán kellemes hangulatot tudunk elérni. Ha azonban kalandvágyóbb, akkor egy másik alapszínből is választhat hozzá kiegészítőket, így vidám és energizáló teret alkothat.

  • Nyugtató levendula

shutterstock_705483271.jpg

A lilának ezt az árnyalatát igazából a nyolcvanas években láttuk nagyon gyakran, akkor tengerzölddel kombinálva volt a legnépszerűbb. Azóta azonban ennek a színnek pont azt a tulajdonságát használják ki a lakberendezésben, ami miatt elég hangsúlyos ahhoz, hogy fontos szerepet töltsön be az enteriőrben, ugyanakkor nem rikító, így könnyű más színekkel kombinálni.

  • Fényes fehér

shutterstock_575394781.jpg

Igaz, hogy a fehér falfesték elég régóta tartja magát abszolút klasszikusként, de az elmúlt években sokkal divatosabb volt például a szürke és a bézs keveréke. A fehér így visszatérést jelent az alapokhoz, ahonnan kiindulva viszont bármi megvalósítható. Ha azt szeretné, hogy a fal tényleg fényes fehér legyen, ne csupán „fehér”, akkor fontos a jó minőségű festék kiválasztása is.

  • Mélyzöld

shutterstock_1421832053-copy.jpg

A mélyzöld az elmúlt hatvan évben nem volt favorit a lakberendezésben, pedig klasszikus és biztonságot sugárzó érzetet lehet vele előállítani. Most végre eljött a természet ihlette szín reneszánsza, amelyet kiválóan lehet a legjobb antik vagy modern stílusú, barna bútorokkal kombinálni.

  • Terrakotta

shutterstock_1259546716.jpg

A házak falain eddig is rendkívüli népszerűségnek örvendett a terrakotta. Ez a szín azonban a belső falakon is használható nyugodtan. Ha van egy nagyobb falfelületünk, amely üresnek tűnik, akkor csupán azt az egy falat érdemes ezzel a színnel áthúzni, és máris barátságosabb lesz a szoba.

Ha további kérdései vannak festéssel, felújítással, építkezéssel kapcsolatban, kérdezze szakembereinket >>

A lakaskultura.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8216616858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása