Íme, a legidőtállóbb lakberendezési trend! Sosem találná ki, hogy mi az
2021. szeptember 09. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Íme, a legidőtállóbb lakberendezési trend! Sosem találná ki, hogy mi az

Minden korszaknak megvannak a maga stílusjegyei, igaz ez a lakberendezésre is. Bár a trendek időről-időre változnak, mégis van egy olyan elem, ami úgy tűnik, örökre velünk marad.

A lakberendezők megegyeznek abban, hogy a MÁRVÁNY az otthonok „kis fekete ruhája”, vagyis olyan eleme, ami minden lakást vagy házat fel tud dobni, és aminek a népszerűsége hosszú idők óta töretlen.

3 ok, amiért megéri márvánnyal feldobni az otthonát
marvany_1.JPG

  • Bármilyen térbe beillik

Egyáltalán nem számít, milyen stílusú az otthona, a márvány ugyanis bárhol megállja a helyét. Nemcsak kiegészíti, de fel is dobja a körülötte lévő bútordarabokat és segít kiemelni azok textúráját. A márvány észrevétlenül épül be a hagyományos és a modern stílusjegyek közé, szinte hidat képezve közöttük. 

marvany_2.JPG

Egyébként rengetegféle színben és mintával kapható, így egyáltalán nem kötelező a fehér alapon szürke vonalas darabokból választania. Persze nem olcsó dologról van szó, így vásárolhat márványhatású dekorációkat is, amik nagyon hasonlítanak az eredetire. Például egy ilyen tálca, asztal, virágcserép vagy párnahuzat is fel tudja dobni a nappalit.

  • Kis- és nagy mennyiségben is jöhet

A kisebb lakberendezési tárgyak feldobják a teret, és megváltoztatják a lakás vagy szoba hangulatát, de ha lehengerlő hatásra vágyik, gondolkodjon nagyban. Egy márványhatású konyhapult vagy fürdőszobacsempe időtálló, és bármivel könnyen kombinálható. Ráadásul a márvány sosem lesz sok, nem kell attól tartania, hogy eltúlozta.

marvany_3.JPG

  • Luxushatást kelt

Teljesen más szintre emeli az összképet, ha néhány márványkiegészítő is sorakozik a lakásában, főleg akkor, ha más luxushatású felületekkel és anyagokkal kombinálja. Mint már írtuk, a márvány sosem megy ki a divatból, úgyhogy ezzel biztos nem fog mellényúlni, ha épp most rendezi be álmai otthonát.

Ha belevágna egy nagyobb otthonfelújításba, de kérdései vannak a kivitelezést illetően, kérdezze szaktanácsadóinkat

Ha pedig igénybe szeretné venni az otthonfelújítás támogatást, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, vegye igénybe  az online segítséget

A joy.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5316661508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása