Meglepő ötletek: 2024 kedvenc tavaszi trendjei
2024. április 09. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Meglepő ötletek: 2024 kedvenc tavaszi trendjei

A tavasz új lendületet hoz magával, ilyenkor érdemes átgondolni, hogyan lehetne felfrissíteni egy picit az otthonunk helyiségeit, a belső tereket. Lássuk, melyik az a 4 trend, amely meghatározza az idei tavasz lakberendezési stílusát.

#1 NE CSOMAGOLD EL A TÉLI SZÍNEKET

Idén tavasszal érdemes megtartani a téli árnyalatokat is, például a zöldet és a kéket. Most ugyanis nem a világos pasztellek dominálnak, inkább a mélyebb, hidegebb tónusok. Ez az eltolás a színpalettán új és izgalmas hangulatot teremthet az otthonodban, miközben végig természetközeli marad.

kep04_1_1.PNG

 

#2 BELSŐ KERT, NÖVÉNYSZIGET

Akár van kerted, akár nincs, a belső kertek vagy növényszigetek kiváló lehetőséget nyújtanak otthonod zöldítésére. Jelölj ki egy sarkot a lakásban, ahová sok növényt felhalmozol. Ha kicsi alapterületen kell ezt megoldanod, használd ki a függőleges tér adta lehetőségeket. Ezek a zöld oázisok nemcsak szépek, de friss levegőt is biztosítanak, és bizonyítottan javítják a hangulatot.

kep02_1_1.PNG

 

#3 VIRÁGMINTÁK MINDENHOL

Továbbra is virágok, de most minták formájában. A virágok mindig életet és frissességet hoznak az otthonokba. A 2024-es tavasz divatjában különösen népszerűek a virágos minták, bárhol is legyenek: tapétán, függönyökön vagy akár párnákon. A virágos minták feldobják a belső tereket és varázslatos hangulatot teremtenek, így nem csoda, hogy ez a trend visszatérő eleme a tavaszi dekorálásnak.

kep01_1_1.PNG

 

#4 KÖNNYED TEXTÍLIÁK

A légies textíliák a tavasz érzetét hozzák otthonunkba. Ilyenek lehetnek például az organza függönyök vagy a könnyű pamut párnahuzatok, melyek látványukkal frissességet és könnyedséget kölcsönöznek a belső térnek.

Kedvet kaptál egy felújításhoz? Ha elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj kérdéseiddel a szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9418348727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása