4 egyszerű ötlet, amitől egyből stílusosabb lesz az otthonod!
2021. november 11. írta: Minden, ami lakásfelújítás

4 egyszerű ötlet, amitől egyből stílusosabb lesz az otthonod!

Izgalmasabb és trendibb lehet az egész lakásod, elég hozzá pár egyszerű ötletet követned. Most ilyenből mutatunk 4-et.

Nem kell a teljes lakást átalakítani ahhoz, hogy úgy mutasson, mintha egy lakberendező álmodta volna meg. Elég, ha a színeket és textúrákat jól passzítod össze, és ha van néhány tekinteteket vonzó, hangsúlyos darab a helyiségekben.

Hangsúlyos dívány

Ha minimalista stílusú a lakásod, akkor is érdemes egy olyan színű díványt vagy kanapét beszerezned, amely kitűnik a sok neutrális szín közül. Az év nagy kedvence a lazac szín és az olajzöld is, a bársony pedig óriási favorit az anyagok terén. Válassz egy vagány, zöld vagy lazacszínű darabot, és máris olyan elegáns lesz a szoba, mint egy szalon!

Feltűnő tükör

Nagyítja a teret, csodásan játszik a fényekkel, és remek dekor elem egy nagy tükör. Mehet bármelyik helyiségbe, olyan fazonban, amilyenben csak szeretnéd, a lényeg, hogy tekintélyes méretű legyen.

Márvány hatású bútordarab

Óriási közönségkedvenc 2021-ben minden, ami márvány. Ha nem is akarod a csempéidet lecserélni márványosra, akkor egy bútordarabot szerezz be, ugyanis az egész nappalit modernné, elegánssá és arisztokratikussá teszi.

Színes irodai szék

Ki mondta, hogy a home office-nak unalmasnak kell lennie? Egy szikrázó színű, kényelmes irodai szék még a leghosszabb Zoom meetingeket is feljavítja, a dolgozószoba hangulatáról nem is beszélve.

Ha szeretnéd színesebbé az otthonodat, de kérdéseid vannak, mielőtt belevágnál egy felújításba, kérdezd szaktanácsadóinkat a honlapunkon.

Ha pedig szeretnéd igénybe venni az állami otthonfelújítás támogatást, kattints ide az online segítségért

(A joy.hu cikke nyomán, képek is onnan.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4216719172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása