Íme, a legnépszerűbb csempeminták a konyhába!
2024. március 02. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Íme, a legnépszerűbb csempeminták a konyhába!

Idén továbbra is népszerűek az elmúlt évek divatjai, ráadásul egészen régi megoldások is visszatérnek. Lássuk, mik a legnépszerűbb csempeminták, amelyek remekül mutatnak a konyhákban.

Minimalista vonalak

A minimalista vonalak, bár a visszafogott konyhai csempe minták közé tartoznak, különleges összhatást eredményeznek és egészen feldobják a teret. A vonalakat többféleképpen is el lehet rendezni, kicsit bohókás, vagy egy nagyobb, összefüggő mintát kirajzolva.

konyha_1.PNG

Apró „hópihék”

Visszafogottabb összhatása lesz a csempének, ha pici mintájúakat választasz, és csak a tűzhely feletti részt dekorálod velük. A többi falfelületen maradhatsz az egyszínű csempéknél vagy a mosható falfestéknél. A mintás csempék szinte elegáns festményt idézhetnek meg, ha négyszög formában rendezed el őket.

konyha2_1.PNG

Márvány

Rengeteg hagyományos csempe közül válogathatsz, melyeken márvány minta van, akár különböző színekben is. Ezekkel pénztárcabarát módon tudsz elegáns, időtálló dizájnt kialakítani. Az igazi márvány csak akkor jó ötlet a konyhába, ha nem főzöl sokat.

konyha3.PNG

Aranyozott minták

A megfelelő színek kiválasztásával egy hagyományos minta is lehet különleges. Az arany vagy más fényes árnyalat a hétköznapi formákat is egyedülállóvá teszi. 

konyha4.PNG

Kézzel festett, színes minták

Minél absztraktabb a minta, annál jobb. A különleges konyhai csempe minták különösen jól mutatnak, ha semleges színű és letisztult konyhába választod őket. Bár túl soknak tűnhet elsőre, a letisztult konyhában a sokszínű minták sem jelentenek problémát, garantáltan nem lesz túlzsúfolt az eredmény.

konyha5.PNG

Ha kedvet kaptál a felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4618321977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása