Ez a 4 legmenőbb téli trend otthonra
2022. január 06. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ez a 4 legmenőbb téli trend otthonra

Nem csak a divatban, a lakberendezésben is minden szezonnak megvannak a maga trendjei. Most megmutatjuk, mit találtak ki nekünk idén télre a hozzáértők.

Jönnek és velünk maradnak a zöldek

A zöld minden bizonnyal a legmeghatározóbb színtrend manapság. Ez a szín nem csak az anyatermészethez kapcsolódik, hanem kellemes közérzetet is kölcsönöz a belső terekben.  Az idei téli dizájn trendekben szinte mindenhol megtalálhatóak a sötétzöld színárnyalatok.

Sakktábla mintát mindenhova

A klasszikus fekete-fehér minta idén télen hódítani fog. A sakktáblát idéző hangulat most nemcsak az téli ruhatárakban lesz látható, hanem az enteriőrökben és a kárpitozott bútordarabokon is.

Home office

Ez az egyik tendencia, amely megmarad a járvány következményeként. Mivel az emberek sok munkahely esetében ma már választhatják, hogy otthonról, távmunkában szeretnének-e dolgozni, ezért ez az életmódirányzat továbbra is központban marad. Az elegáns, minden igényt kielégítő otthoni irodák ebben a szezon is fókuszban lesznek.

Télikert

Az arra alkalmas lakásoknak hangulatos, feltöltődést ígérő meghosszabbításai lehetnek a manapság egyre divatosabb télikertek, amelyek egyfajta menedékként is szolgálnak a hidegebb időben.

A négy kiemelt kategória mellett a föld színek, az ezüstös kiegészítők, a kevert textúrák és az otthoni edzőtermek is fókuszba kerülhetnek majd ezen a télen.

Ha szeretnéd valamelyik trendnek megfelelően felújítani az otthonodat, de tanácsra lenne szükséged, kérdezd szaktanácsadóinkat a honlapunkon.

Ha pedig szeretnéd a felújításodhoz igénybe venni az állami támogatást, kattints ide az online segítségért

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8816756214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása