Sosem találnád ki, melyek jelenleg a legvonzóbb lakberendezési trendek
2022. április 18. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Sosem találnád ki, melyek jelenleg a legvonzóbb lakberendezési trendek

Nagyon úgy tűnik, hogy nem igen lőhetünk mellé, ha stílust választunk otthonunknak. A legfontosabb talán az, hogy a házunk, lakásunk minden helyisége összhangban legyen egymással. Neked melyik lakberendezési stílus áll a legközelebb a szívedhez?

1. Merész minták és színek korszaka 

Egyre nagyobb teret nyernek az olyan merészebb színek és minták, amelyek a 60-as és 70-es éveket idézik. Emellett a zöld, ami a természet színe, szintén hangsúlyos a jelenlegi lakberendezési trendekben. Ha elég bátor vagy, akkor ez a stílus Neked is be fog jönni.

1_kep_1.jpg

2. 3D trendek 

Az emberek életet és izgalmat szeretnének adni a lapos falaknak, hiszen a járványhelyzet miatt amúgy is több időt töltünk az otthonunkban. Bármi, ami közvetlenül a falról „ugrik le”, egyre népszerűbb lesz a közeljövőben. Te teszel vele egy próbát? 

2_kep_1.jpg

3. Fenntartható otthon 

A fenntarthatóság mindenki számára fontos kérdéssé vált 2022-re. Szerencsére rengeteg tervező, gyártó is így gondolja ezt, és egyre többen használnak olyan anyagokat és megoldásokat, amelyek nem csak trendik, de a környezetünkre is figyelmet fordítanak. 

3_kep_2.jpg

4. Többfunkciós terek 

Az emberek kezdik megérteni, hogy a kevésből is lehet valami egyedit varázsolni. Nem véletlen, hogy ma már egyre több nappali válik egyszerre irodává, szórakoztatóközponttá, sőt, van, ahol egyenesen edzőteremmé. 

4_kep_2.jpg

5. A tartós lesz a divat 

Jó hír, hogy a gyártók az igényeket figyelve kezdenek visszatérni a tartósabb megoldásokhoz. Ők is látják ugyanis a „vásárolj és dobd el" fogyasztási szokásaink bolygóra mért csapásait. Nem véletlen, hogy a személyes, tartós stílus kialakítása nem csak szép, de a Földet is védi. 

5_kep_main.jpg

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is, csak kattints erre a linkre.

(Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3117777302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása