Ez a stílusos otthonok kulcsa: íme, a lakásdekorációs kellékek listája
2024. május 26. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ez a stílusos otthonok kulcsa: íme, a lakásdekorációs kellékek listája

A cikkben megtalálod mindazon lakásdekorációs kellékeket, amelyek alapján százszor könnyebb lesz stílusos otthont varázsolnod a lakásból.

Jöjjenek először az alap lakásdekorációs kelléke

Itt azokat a dekorelemeket értjük, amelyek tényleg minden lakásba kellenek ahhoz, hogy az otthonos legyen. Nem kell nagy dolgokra gondolni, ezek pénztárcabarát kiadások, mert az alapdarabokkal is jelentős hatást érhetünk el.

Tükör

 

Egy-két tükör már csak funkciója miatt is alapdarab a lakásokban, ám ezen felül egy helyiséget is képes feljavítani. A tükrök tágasabb és fényesebb hatást tudnak elérni a kifejezetten pici, szűk helyiségekben is. 

Díszpárna

 

A díszpárnák tényleg kötelező darabok. Nélkülük egy kanapé sem az igazi, nemcsak a kényelemhez járulnak hozzá, hanem az összképhez is. Mivel rengeteg méretben, mintában, anyagban és színben lehet kapni, tényleg mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

gettyimages-1303239696-768x512.jpg

 

Növények

 

Pár cserepes növény nélkül tényleg nem lesz sohasem igazi a lakás. Még a legfeledékenyebb emberek számára is léteznek alternatívák, például az anyósnyelv vagy a kaktuszok, amik minimális törődést igényelnek. Kifejezetten jó megoldást jelent pár termetes növény, amelyekkel remekül feltölthetjük az üres sarkokat vagy falfelületeket.

Asztali futó vagy terítő

 

Egyre többen mellőzik a terítők mindennapos használatát, és inkább az asztali futókat választják. Kisebbek, elegánsabbak, könnyebb tisztán tartani. Persze vendégségek alkalmával jól jöhet a hagyományos terítő is, mivel védi az asztalt és jól is mutat.

Nézzük a lakásdekorációs kiegészítőket

Ez a felsorolás már nem a kötelező, hanem inkább a trendi lakásdekorációs kellékek listáját taglalja.

 

Tálak és vázák

 

Pár alapdarab beszerzésével feldobhatjuk a helyiségek különböző pontjait. A dísztálakba szórhatunk potpourrit, a vázák pedig a friss virágcsokrok elegáns tárolói lehetnek.

 

Fonott kosár

 

Hasznos tárolási kellék is lehet a fonott kosár, napjainkban azonban már nem ez az elsődleges célja. Felkapott dekorelem, amiben tárolhatjuk a kanapéra vagy ágyra való plédeket és díszpárnákat. Elsődleges feladata otthonosabbá tenni a szobát.

 gettyimages-1263606025-768x512.jpg

 

Tálca

 

A dekoratív tálcákat polcokra vagy dohányzóasztalokra szánják kiegészítőnek, amire utána rá lehet pakolni a gyertyákat, pici növényeket, szobrokat – azaz a többi dekorelemet.

 

Ha kedvet kaptál egy felújításhoz is, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1418378147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása