Itt vannak az év divatos fürdőszobái
2023. június 12. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Itt vannak az év divatos fürdőszobái

A divat mindig változik: van, ami veszít a népszerűségéből, majd pár év múlva újra visszatér. Ezek most a fürdőszoba trendek!

Már régóta hódít a minimalista stílus és a fekete-fehér-szürke kombináció. Viszont kezdenek újra divatba jönni a látványosabb megoldások is. 

A következő néhány ötlet sokat segíthet, hogy milyen burkolatot, színeket vagy kiegészítőket válassz a fürdőszobádba, ha követni akarod az éppen aktuális divatot. Persze akkor is jó kiindulási pont, ha már készen van a helyiség, de szeretnéd egy kicsit modernebbé és stílusosabbá tenni. Néhány egyszerű lépéssel elérheted, hogy a lakásodban is megvalósuljon valamelyik az alábbi fürdőszoba trendek közül.

Különböző minták

A mintás vagy 3D-s csempék igazán nagy sikert arattak az elmúlt években. Ha üvegfalú zuhanyzónk van, akkor bátran használhatunk annak belső burkolatához extrább anyagokat. Ezt később visszahozhatjuk akár egy falon is. Háromnál több mintát semmiképp sem alkalmazz. A kisebb fürdőszobáknál pedig maradj inkább az egyfajtánál.

mintak.jpg

Stílusos színek

Egyre többen választanak meleg árnyalatokat a fürdőszobába is. Ezek kiválóan feldobják a hideg hatású csempéket és járólapokat. Kiválóan mutatnak ezekben a helyiségekben például a pirosas, barnás és narancsos árnyalatok. 

A zöld különböző árnyalatai is egyre felkapottabbak. Amennyiben nem szeretnél ennyire merész színt a használni, akkor a bézs kiváló választás lehet. Jól passzol szinte minden kiegészítőhöz és anyaghoz, de mégis van benne némi extra. Akár egy szín különböző árnyalatait is kombinálhatod.

szinek_2.jpg

Hangulatos kiegészítők

Néhány különleges textúrával igazán modernné teheted ezt a helyiséget is. Például egy mintás, színes vagy különleges anyagú kilépő szőnyeg nagyon feldobhatja a fürdőszobát. A textíliák legyenek egységesek, még a kéztörlő is passzoljon. 

Extra tipp: Amivel azonnal élettel telivé varázsolhatod ezt a helyiséget, azok a növények. Az anyósnyelv, a páfrány, a könnyező- és gyompálma, illetve az aloe vera kifejezetten jól mutatnak a fürdőben, ráadásul bírják a párás és nyirkos környezetet.

kiegeszitok.jpg

Ha kedvet kaptál a fürdőszoba felújításához, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, és milyen termékeket válassz, fordulj bátran szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon.

 

Szakmai kérdésem van

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8018121472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerma · www.kerma.hu 2023.08.21. 09:47:44

Nagyon tetszett a cikk! Gyönyörű, modern megoldások fürdőszobákhoz. Mi is hasonló termékekkel foglalkozunk. Ha felkeltettük érdeklődését nézzen szét weboldalunkon: kerma.hu/furdoszobai-es-wc-falpanelek-6742

Üdvözlettel: Kerma Design

Kerma · www.kerma.hu 2023.08.21. 09:47:46

Nagyon szép termékek,köszönjük a cikket.
süti beállítások módosítása