Íme, a legújabb fürdőszobai megoldások: izgalmas inspirációk
2023. augusztus 30. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Íme, a legújabb fürdőszobai megoldások: izgalmas inspirációk

Izgalmas megoldásokat és újdonságokat ígérnek az idei trendek! Aki a fürdőszobája megújításában gondolkozik, annak mindenképp érdemes áttekinteni ezeket a különlegességeket, hátha megtalálja pont azt a stílust vagy hangulatot, amire vágyik. Mutatjuk

Fekete minden mennyiségben

A fekete már régóta hódít, akár szürkével vagy fehérrel kombinálva, a minimalista stílus égisze alatt. Mostantól viszont különösen érdekes megoldásokban is felbukkan a sötét szín, és nem csak kiegészítőkön találkozhatunk vele.

Sokáig a fehér szín dominált a fürdőszobai szaniterek esetében, azonban egyre jobban úgy tűnik, hogy a fekete az új fehér. Nem csak a csaptelepek, hanem a modern kinézetű  vécék is ebben a színben pompáznak.

Például a képen látható szögletes fémkeret a fürdőszoba fő eleme lehet, amelyet kiegészíthetünk egy fekete mosdókagylóval, hogy tökéletes legyen az összhang. Mivel a keret nyitott, bármilyen színes dekorral fel lehet dobni.

Abban az esetben, ha a teljesen fekete fürdőszoba túl maszkulin, meg lehet törni egy érdekes burkolattal, például a fekete és a natúr fa kivételes összhangja hozhat létre egyfajta harmóniát.

mapei-furdoszoba_1.jpg

Különleges formatervezés

Tükör nélkül nincs fürdőszoba, ám ennek a tárgynak nemcsak funkcionális szerepe lehet, hiszen megfelelő formavilág esetén kiváló dizájnelemként is bevethető. A keret maga lehet egyszerű, de még így is lehet játszani a formákkal. 

Extrában pedig felbukkanhat egy futurisztikus megjelenésű led-csík is, hiszen a minimál stílus fő dekorációs eleme a fényekkel való játék.

mapei-forma.jpg

Kő és fa: naturalista, nyers felületek

A természet bűvöletében akár elképesztő, már-már műtárgynak beillő berendezést is találunk a trendek között, ilyen például a képen látható mosdó.

Vannak, akik nem rajonganak a beépíthető szaniterekért. Számukra lehet tökéletes választás egy olyan, nagy méretű mosdókagyló, amely egyben pult is. Érdemes megnézni a képen szereplő példán a gyönyörű bézses árnyalatokban pompázó márványlapot, amit falburkolatként használtak fel ebben az enteriőrben. Ez a burkolatmegoldás egyébként vezető helyen szerepel a 2023-as trendekben.

Nem csak fémből, kőből vagy porcelánból készült mosdók közül lehet válogatni. Ha egyszerű és természet közeli élményre vágyunk minden alkalommal, amikor a fürdőszobába lépünk, érdemes elgondolkozni a fából készült mosdókagylón vagy kádon.

mapei-dekor.jpg

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8118164176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása