5 népszerű lakberendezési tipp 2023-ból
2023. november 27. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 népszerű lakberendezési tipp 2023-ból

A 2023-as év lassan a végéhez közeleg, érdemes visszatekinteni, hogy mik voltak az idei év népszerű trendjei a lakberendezés terén. Az idei a színek, formák és textúrák éve volt. Főleg a természet szeretete, az egyszerűség és a kényelem határozza meg

Természetes fa felületek

A fa népszerűsége abban rejlik, hogy melegséget áraszt, miközben kiválóan illik más természetes anyagokhoz is. A természetes és egészen finom árnyalatú fa felületek immár nem csak bútoralapanyagként hódítanak, hanem a a burkolatokban és kiegészítőkben is megjelennek. 

Spanyol csempe

A konyha- és fürdőszoba burkolatok világában idén a spanyol csempe vezeti a népszerűségi listákat. Ezek a burkolatok igazi különlegességnek számítanak: színesek, mintásak és vidámak, remekül feldobják a fürdőszoba vagy a konyha hangulatát. A burkolat vonzerejét növeli, hogy strapabíró és könnyen tisztítható is.

spanyolcsempe.jpg

Csíkos textilek, tapéták, szőnyegek

Úgy tűnik, a csíkos soha nem megy ki a divatból, így idén is bátran játszhattunk vele. A népszerű minta dinamikus és kontrasztos hatást kelt, ami feldobja az egyszerűbb berendezést is. Merészebb kedvűek más geometrikus mintákkal együtt is használhatják, például kockákkal vagy háromszögekkel.

Nyitott polcos konyhák

Megosztó a téma, de úgy tűnik, a teljesen beépített, monstrum szekrényekkel telezsúfolt konyhák ideje lejárt. Hódítottak a nyitott polcok, amelyek szellősebbé és szerethetőbbé teszik a konyhákat. Ez a típusú kialakítás arra ösztönöz minket, hogy megszabaduljunk a fölösleges kacatoktól, és csak azt tartsuk a konyhában, amire valóban szükségünk van. A nyitott polcokon jól mutatnak a színes edények, tányérok, poharak és növények is.

ezek-a-legnepszerubb-lakberendezesi-trendek-2023-ban-3.jpg

Egy leheletnyi arany

Bátran kijelenthetjük, hogy az arany visszatért! Ez a különleges, fénylő, meleg árnyalat gazdagságot és eleganciát varázsol otthonunkba. Persze nem szabad túlzásba esni, inkább lakberendezési „fűszerként” érdemes használni, például képkeretek, kilincsek vagy éppen egy lámpa formájában.

Ha kedvet kaptál egy nagyobb felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr518231773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása