Gyors fürdőszobai átalakítás, és mintha egy hotelben lennél
2023. október 09. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Gyors fürdőszobai átalakítás, és mintha egy hotelben lennél

Különösen fontos, hogy a fürdőszobában letisztultság és rend legyen, hiszen itt próbálunk minden nap kikapcsolódni, lezárni a napot. Lássunk egy pár remek ötletet, hogyan lehet ötcsillagos szállodai fürdőszobánk nekünk is.

A lakások jelentős részében az egyik legkisebb helyiség a fürdőszoba. Általában itt van a legkevesebb tárolási lehetőség is, ezért nem csoda, hogy könnyen eluralkodhat a káosz. Most ennek elkerülésében segítünk!

Szállodai színvonal otthon

A gondosan berendezett fürdőszoba összképét nagyban rontja a sok különböző fajtájú tusfürdő és sampon gyári doboza, amelyek a zuhany vagy a kád szélén hánykolódnak. Ekkor jön a remek tipp! A műanyagflakonos káosz helyett szerezz be néhány egyforma és lehetőleg átlátszó pumpás adagolót, ezeket egységesen címkézd fel annak megfelelően, ami belekerült. A tégelyeket érdemes egy erre szolgáló eszköz segítségével könnyen a falhoz rögzíteni. A végeredmény pont úgy fog kinézni, mint egy szálloda zuhanyzójában!

mapei-furdoszoba1_1.jpg

Így lesz tökéletes az összkép a fürdőszobában, hiszen az egymáshoz passzoló fürdőszobai kiegészítők már önmagukban sokkal rendszerezettebb hatást keltenek. 

Szintén javít a hangulaton a fürdőszobában, ha egységes tárolókat vásárolsz: szappantartó, fogkefetartó, lezárható tetejű kisebb edények. Ezeket a csap mellett helyezd el, így minden, ami a mindennapokban szükséges, kéznél lesz – viszont sokkal jobban fog mutatni.

mapei-furdoszoba3.jpg

Rendszerezz, mint a profik

Hogy igazán rendezett hangulat legyen a fürdőszobában, érdemes kihasználni minden tárolási lehetőséget. Használj áttetsző tárolókat például a törölközőknek, az extra WC-papírt pedig tedd egy fonott kosárba. A fiókokban is érdemes rendszerezőket használni, helyezd el a termékeket például kategóriákra bontva vagy méret szerint.

mapei-furdoszoba2_1.jpg

Ha kedvet kaptál egy nagyobb felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szakmai kérdésem van

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6418209269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása