A tökéletesség a részletekben rejlik
2016. február 03. írta: Mapei Admin

A tökéletesség a részletekben rejlik

Napjainkban határozottabban előtérbe kell került a tartósság és a minőségi beépítés igénye ha felújításról/építkezésről van szó. Ha már eljutottunk oda, hogy belevágunk a munkálatokba, azt sosem szabad elkapkodni és érdemes alaposan átgondolni, úgy, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a pénzünkből.

istock_000007860218large.jpgAz építkezők, felújítók között leggyakrabban emlegetett probléma a burkolatokkal kapcsolatos. Ez lehet kivitelezési hiba, anyagminőségből adódó probléma, vagy csak nem azt kaptuk minőségben, amit elvártunk. Majdnem mindenre igaz, hogy a tökéletesség a részletekben rejlik; ami a burkolatok nyelvén egyet jelent a konyhában, fürdőszobában, nappalinkban: az a bizonyos segédanyag, ami nem látszik.
Vagy mégis?

Egy elhibázott ragasztó vagy fugázóanyag választás miatti bosszúság, örök nyomot hagyhat bennünk, ráadásul elveheti a végső örömét a munkálatoknak. Senki nem akar magának bosszúságot, hogy a mesterember a magánszféránkon belül volt egész héten, felborította életünket, majd mikor végre kitakarítottunk, rájövünk, hogy újra el kell kezdeni, mert beázik a fürdőszoba, kopog a járólap, és fel kell szedni, mert nem voltunk elég figyelmesek.

Legyen szó építkezésről, kisebb vagy nagyobb felújításról, minden a tervezéssel kezdődik: tervezzük meg pontosan mit szeretnénk látni a munkálatok végén, képzeljük el mit szeretnénk érezni, ha meglátjuk a végeredményt. Bár egyszerűnek tűnik maga az elképzelés fogalma, ha ez a birtokunkban van, ehhez már könnyedén hozzá tudjuk tervezni a munkafolyamatokat, a minőséget amit el szeretnénk érni, és fel tudunk készülni információk gyűjtésével a munkálatokra.

Ha építkezés vagy lakásfelújítás előtt áll, és szeretne hibátlan, tartós és jó minőségű burkolatokat otthonába, akkor legyen felkészült, és döntsön okosan mit miért választ.

Most ingyenesen letöltheti a Tartós burkolat c. elektronikus kiadványt a www.tartosburkolattitka.hu honlapon. Ha megfogadja a kiadványban lévő tanácsokat, akár problémák és reklamációk nélkül fejeződhet be otthonának felújítása, kivitelezése.

Legyen hosszú távú érték építkezése vagy lakásfelújítása, amelyet addig élvezhetnek egészségben, boldogságban ameddig csak szeretnének!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr758139352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása