5 apró, de varázslatos konyha, ahol szívesen töltenél időt
2023. augusztus 02. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 apró, de varázslatos konyha, ahol szívesen töltenél időt

Egészen kicsi, alig pár négyzetméteres terekből varázsoltak meseszép konyhákat a lakástulajdonosok. Az inspiráló ötletek bizonyítják, hogy kis helyen is lehet kreatívan izgalmas tereket létrehozni.

#1 A zöld még sosem mutatott ilyen jól egy konyhában

A mentazöld most nagy divat, nem is véletlenül! Fehérrel párosítva mesésen mutat, senki nem azt fogja figyelni, hogy mekkora a konyha.

mapei-konyha1.png

#2 Egy lépés a modern konyhák világa felé

Ha maradunk a fehér színnél, akkor érdemes különböző felületekkel kísérletezni. A sötét padlóburkolat és a konyhapult szépen kiemeli a letisztult, fehér konyhát.

mapei-konyha2.png

#3 A konyha, ami egyben galéria is

Jó ötlet elterelni a figyelmet a helyiség szűkösségéről felfelé, a falakra. Itt aztán a víz forrása közben sem unatkozik az ember!

mapei-konyha3.png

#4 A nyitottsága miatt lesz a legkisebb konyhából a legnagyobb

Micsoda remek megoldás „bekeretezni” egy feltűnő színnel a konyhasarkot. A letisztult, minimalista berendezés miatt egészen sezzlősnek érezzük az aprócska konyhát.

mapei-konyha4.png

#5 Ebben a konyhában tényleg hallani lehet a tenger zúgását! 

A színek hatalma ennél a konyhánál is megmutatkozik. Senki sem arra fókuszál, hogy milyen kevés a hely, hanem hogy milyen kellemes hangulatot áraszt magából a konyha. 

mapei-konyha5.png

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj kérdéseiddel a szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon.

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8518163972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerma · www.kerma.hu 2023.08.21. 09:47:17

Szeretjük a lakberendezéssel kapcsolatos cikkeket, illetve marketing célból szívesen leközlünk ingyenesen cikket blogunkban. Mi falpanelek forgalmazásával foglalkozunk. kerma.hu/blog-2
Üdv, Kerma Design
süti beállítások módosítása