Tágasabb konyha: 4 tipp, és nem kell falakat bontani
2023. július 24. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Tágasabb konyha: 4 tipp, és nem kell falakat bontani

Egy kis konyha is lehet modern és kényelmes. A lakberendezők jól tudják, hogyan kell egy ilyen helyiséget berendezni.

Mutatunk most 4 olyan tippet, amit a szakemberektől lestünk el: ezekkel az ötletekkel jóval tágasabbnak érezzük majd a kicsi konyhánkat.

#1 Jól választott színek

Ha nagyítani szeretnénk a teret, a legjobb választás a világos, homogén színek és a fehérre festett fal párosa. Ezek meglepően nagynak, tágasnak láttatják a helyiséget. A fahatású és hófehér kombinációja is nagyon megnyerő lehet – így a fehér ridegségét szépen ellensúlyozza a meleg hatású, kellemes, természetes faerezet látványa.

Burkolólapok terén a 3D hatású, hófehér lapok matt, illetve fényes változata is nagyon népszerű. Azt mindenképpen vegyük figyelembe, hogy a minta vezeti a szemet, tehát érdemes ennek irányát okosan megválasztani.

mapei-konyha.jpg

#2 Műgyanta padló

A műgyanta padló illesztések nélküli, egybefüggő, modern és funkcionális opció. Vizes helyiségekbe is kifejezetten ajánlott, bátran használhatjuk a konyhában. Könnyen takarítható, nem lehet felkarcolni a széklábbal, és még a legmakacsabb szennyeződések sem színezik el. Újszerű hatását hosszú éveken át megőrzi.

#3 A fény szerepe

Minél több fényt engedünk be egy helyiségbe, annál nagyobbnak fog tűnni. A fény mennyiségét szabályozhatjuk mesterségesen, lámpákkal, amelyekből többet is elhelyezünk, illetve tükrökkel és tükröződő felületekkel. Ha több fényt viszünk a helyiségbe, nagyobb tér illúzióját kelthetjük.

#4 Falra vele!

A kis konyha bebútorozásánál válasszunk függesztett megoldásokat, és amit csak lehet, szereljünk a falra. A látvány légiesebb lesz, és még takarítani is könnyebb! A lebegő szekrények, falon elhelyezett polcok, tálalók, berendezési elemek szinte megsokszorozzák a helyet.

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj kérdéseiddel a szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon

 

Szakmai kérdésem van

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9718140150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása