4 hidegburkolat trend, amit imádni fogunk 2024-ben
2024. január 24. írta: Minden, ami lakásfelújítás

4 hidegburkolat trend, amit imádni fogunk 2024-ben

A hidegburkolat népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy rendkívül sokféle változatban létezik, és ma már nem elég csak a mintát eldönteni!

A lapok nagysága, sőt alakja terén is nagy a választék. Lássuk, milyen izgalmas irányzatokat hoz magával a 2024-es év. Ha éppen felújítást vagy építkezést tervezel, ezekről tudnod kell!

5-hidegburkolat-trend.jpg

#1 Keverjük az anyagokat

A fa- és betonutánzatú járólapok már egy ideje divatosak, de természetesen a tervezők mindig valami frissel, valami merőben újjal szeretnek előrukkolni. Idén az anyagok egyfajta keveredése lesz jellemző: fa és beton, fa és szövet, márvány és terrazzo kerül egymás mellé, ez ad izgalmas megjelenést a hidegburkolatoknak.

#2 Dombornyomott, 3D-s csempék

A dombornyomott csempék már több éve gyűjtik a rajongókat, de idén aztán semmi nem állhat az útjukba. Ezek a burkolólapok az egyszínű fürdőszobákba is ritmust és mozgalmasságot visznek, és elég csak egy falat, esetleg egy falrész beborítani velük. 

#3 A természet hódít a lakásokban is

A zöld szín különböző árnyalatai, illetve a növény-, levél- és virágmintás burkolólapok sokasága segít nekünk abban, hogy fürdőszobánk oázissá válhasson, de egy-egy természeti minta visszaköszönhet például az előszobában is. 

#4 Ritka és értékes hidegburkolatok

A csempegyártás technológiája eljutott arra a szintre, hogy rendkívül jól képes utánozni értékes köveket és kőzeteket. A gránát, a mészkő, a márvány árának töredékéért luxus hangulatú burkolatunk lehet, amit ráadásul sokkal könnyebb tisztán tartani.

A drágaköveket idéző csempék akár kis felületen alkalmazva is hangulatossá teszik a fürdőszobát. Ezeket a lapokat azoknak találták ki, akik szeretik a látványos megoldásokat a lakásukban.

Ha kedvet kaptál a felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5518280971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása