Miért jött létre a „Minden, ami lakásfelújítás” blog?
2015. november 20. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Miért jött létre a „Minden, ami lakásfelújítás” blog?

Lakásfelújítás határidőre, az elvárt minőségben és költségben – ez csak egy álom?!

Az emberek életükben minimum egyszer – de akár többször is – belekerülnek abba a szituációba, hogy bizony fel kell újítani a lakását.

Mindannyian nehezen vágunk bele, mert:

  • nem csináljunk nap, mint nap, ezért abszolút nincs benne rutinunk, tapasztalatunk
  • és mert bizony számos kockázattal jár együtt

Ilyen, ha nem sikerül hozzáértő, megbízható szakembert találni, vagy nem megfelelő minőségű anyagokkal történik a felújítás, mert lehet, hogy rövid időn belül ezek miatt kezdeni lehet előröl. Ez meg bizony megduplázza a rá szánt költségeket.

És akkor még nem beszéltünk a felújítással együtt járó felfordulásról, a rejtett hibákról, ami miatt többe kerülhet a végén az egész történet, és még el is csúszhat a határidő is.

És hiába a szuper anyagok, a remek elképzelések, a rá szánt idő, ha nem találunk megfelelő szakembert, aki a megfelelő szakmai tudással, és a megfelelő tanácsokkal lát el minket, és nem utolsó szempont, hogy még ki is jövünk vele.

Szóval, egy ilyen projekttel az a célunk, hogy új és szebb lakókörnyezetünk legyen, megvalósuljon álmaink otthona, amit megálmodtunk magunknak.

professionalphoto_eu-2613.jpgÉppen ezért gondoljuk, hogy a kivitelezés ne váljon rémálommá, hogy határidőre, az elvárt minőségben és költségben elkészülhessen, ahhoz mindössze egyetlen egy dologra kell odafigyelni: gyűjtsön elegendő információt, és ne „hübelebalázs” módjára vágjon bele a felújításba!
Így ugyanis rengeteg pénzt, még annál is több időt, és rengeteg idegeskedést takaríthat meg magának!

Szóval ezért indítottuk el ezt a blogot, ahol hasznos tippeket, segítséget, ötleteket, információkat fog találni ahhoz, hogy elragadó új otthona legyen, ami akkor, annyiért és úgy készül el, ahogy az Ön szeretné.

Hamarosan jövünk 4 betartandó pofonegyszerű szabállyal, amit ha elolvas és megfontol, garantáltan sokat nyer a lakásfelújítás során: pénzt, időt, családi nyugalmat és végeredményként egy gyönyörű otthont.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr838093980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása