Mindannyian már elsőre végleges megoldást szeretnénk a felújítás során
2016. január 06. írta: Mapei Admin

Mindannyian már elsőre végleges megoldást szeretnénk a felújítás során

Egy néhány évvel ezelőtt napvilágot látott statisztika szerint egy magyar ember élete során átlagosan legalább egyszer építkezik – illetve vásárol magának házat –, és legalább kétszer engedhet meg magának egy nagyobb felújítást vagy átalakítást.


istock_000013893476xsmall.jpgEzek a statisztikák bizonyára a gazdasági válság hatására alaposan módosultak, az viszont határozottabban előtérbe került, hogy egy lakásfelújítást sosem szabad elkapkodni, ha ugyanis rászánjuk magunkat minderre, akkor azt érdemes tudatosan, okosan felépíteni!

Erre nem csak azért van szükség, hogy a nagy felfordulásban ne szaporodjanak meg őszhajszálaink, hanem azért is, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a pénzünkből, egy ingatlan felújításánál, ugyanis minden egyes ezresnek nagy jelentősége van.

Felméréseik szerint, a felújítók és/vagy építkezők 67,5%-a már találkozott a 2 leggyakoribb burkolatokon felmerülő problémákkal, melyek a “kopogó és a felváló járólapok kül- és beltérben”.

Mégis újra és újra abba a hibába esnek az emberek, hogy rossz építőipari segédanyagot választanak, úgy gondolva, az nem fontos!
De az biztos, hogy életünk ezen rossz döntésein alapuló bosszúságai, - de nevezzük mérföldköveinek, - nyomot hagynak bennünk!

Sokan nem tudják, hogy az alacsony minőségű hidegburkolati ragasztó választásával tönkretehetik teraszuk, nappalijuk, fürdőszobájuk tartósságát, sőt: a nem megfelelő hidegburkolati ragasztó beépítésével, használatával tönkretehetik építkezésük, vagy felújításuk azon élményét, melyet igazán érezniük kellene a végén hogy ez csodálatos, és hogy sokáig szeretnék használni!

Az alacsony minőségű ragasztó, fugázó felhasználása olyan veszélyeket rejt magában, hogy az ilyen termékekkel kivitelezett munkák eredménye nem biztos, hogy hosszú távon fog működni. Ilyen estekben mindenképpen érdemes jól körüljárni a témát, arra gondolva, hogy probléma esetén a kár igen tetemes is lehet, és így az olcsóbb valójában drágább lesz.

A gyártóknak mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy elsőre, de véglegesen meg lehessen oldani egy felújítást, hogy azt addig élvezhessék a beruházók, ameddig csak akarják. Senki sem akar magának bosszúságot, hogy egy felújítást újra el kell kezdeni, ami amúgy is felborította életünket, a mesterember a magánszféránkon belül volt egész héten, majd mikor végre kitakarítottunk, rájövünk, hogy beázik a fürdőszoba, kopog a járólap, mert rosszul burkoltattunk!

Mindenképpen hosszú távú befektetés kell, hogy legyen egy épület felújítása, lakásunk újraburkolása, vagy például egy terasz kialakítása úgy, hogy közben a kockázat - hogy feljön a burkolat, vagy újra kell burkoltatni- nulla legyen!

Mégis mit tud tenni egy laikus építtető, vagy felújító?

Ha teheti, olvasson utána, mit mondanak a gyártó és forgalmazó cégek. Vagy kérdezze meg őket, mire kell figyelni, milyen minőséggel kell, hogy bírjon egy ragasztó.

Erre már sok lehetősége van: telefonos ingyenes szaktanácsadás 06- 40-es előhívószámmal, e -book-ok, online termékismertetők, sőt egyes honlapokon oktatóvideók, vagy videó ajánlók is találhatóak, hogy mire figyeljen, vagy csak hogy megnézze, hogyan is történik egy burkolat alá történő vízszigetelő felkenése. Higgye el! Megéri!

letolthetoebook.jpg

Erre már sok lehetősége van: telefonos ingyenes szaktanácsadás 06- 40-es előhívószámmal, e -book-ok, online termékismertetők, sőt egyes honlapokon oktatóvideók, vagy videó ajánlók is találhatóak, hogy mire figyeljen, vagy csak hogy megnézze, hogyan is történik egy burkolat alá történő vízszigetelő felkenése. Higgye el! Megéri!

A lényeg: tartsa szem előtt, hogy ne kelljen kétszer megcsinálni, és legyen fontos az Önnek a minőség. Még ha „csak” egy ragasztóról is van szó! Néha az elsőre drágának tűnő megoldás hosszú távon bebizonyosodik, hogy AZ volt az olcsóbb.

Válasszon mindenképpen olyan építőipari segédanyag forgalmazótól terméket, akiről tudja és meggyőződött, hogy termékfejlesztésre igen jelentős összeget fordít, mert fontos számára minden vásárló, aki majd elégedetten építi be termékeit otthonába, úgy hogy az elsőre végleges legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr648136852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása