Készüljön fel a nyárra a legújabb lakberendezési tippekkel!
2017. május 09. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Készüljön fel a nyárra a legújabb lakberendezési tippekkel!

A nyarat az otthonunkba is becsempészhetjük a legújabb lakberendezési ötletekkel. Nézze meg 5 tippünket, amivel az otthona egész nyáron olyan lesz, mintha éppen nyaralna!

1. Igényes fonott bútorok

A fonott bútorok már régóta a nyári palettán vannak, de most a kifejezetten magas minőségű, igényes kivitelezésű bútorok divatja jött el.

wicker_furniture.PNG

Kép forrása: https://hips.hearstapps.com/edc.h-cdn.co/assets/15/19/980x490/landscape-1430939084-trend02.jpg?resize=980:*

2. Egy csöppnyi sárga szín

A sárga olyan vidám szín, hogy a környezetét észrevétlenül felderíti. Próbáljon meg becsempészni egy leheletnyi sárgát az otthona fontosabb helyiségeibe, és máris vidámabb lesz a napja!

citrus-pattern-in-dining-room.jpeg

Kép forrása: https://www.decorilla.com/online-decorating/wp-content/uploads/2016/05/citrus-pattern-in-dining-room.jpeg

3 Tengerészeti téma

Különlegessé teszi az otthont, hogy ha tengeri motívumokat helyezünk el a legkülönfélébb pontokon. A fehér-kék szín kombinációja is tengerparti érzetet kelt.

nautical-rope-mirror.jpg

Kép forrása: https://www.decorilla.com/online-decorating/wp-content/uploads/2016/05/nautical-rope-mirror.jpg

4. Raffia mintás kiegészítők

A fonott bútorok mintázata visszaköszönhet a kiegészítőkön, például párnákon, alátéteken, dobozokon, kosarakon, lámpabúrákon.

raffia-table-living-room-design-768x960.jpg

Kép forrása: https://www.decorilla.com/online-decorating/wp-content/uploads/2016/05/raffia-table-living-room-design-768x960.jpg

5. Természetes hatású lámpabúrák

Nyáron sokáig nem kell lámpát kapcsolni, szinte csak hangulatvilágításként használjuk a fényt. A fonott lámpabúrák meghitt fényt varázsolnak a szobákba.

summer-decorating-ideas-basket-pendant-768x576.jpg

Kép forrása: https://www.decorilla.com/online-decorating/wp-content/uploads/2016/05/summer-decorating-ideas-basket-pendant-768x576.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5212489915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása