3 tipp: kevés pénzből így lesz gyönyörű az otthonod
2024. április 07. írta: Minden, ami lakásfelújítás

3 tipp: kevés pénzből így lesz gyönyörű az otthonod

Az ízléses otthon nem csupán pénz kérdése. Íme, három jó tanács, melyeket betartva pénztárcabarát módon lehelhetsz új életet lakókörnyezetedbe, ha tavasszal szeretnéd feldobni, átrendezni, újjávarázsolni az otthonodat.

#1 Színezd újra

A tökéletesen passzoló színek jól mutatnak egy bútoráruházban, de könnyen személytelenné tehetik otthonod. Találd meg a saját stílusod, és spórolj meg egy halom pénzt azzal, hogy minden egyes darabot magad szerzel be, különböző helyekről, ahelyett, hogy csomagban megvásárolnád az áruházban egyenre szabott szobabelsőt. Válassz ki két-három színt, ami jól harmonizál egymással, és a lakás minden helyiségében ezekkel dolgozz. A falon, a drapériákon és a kiegészítőkön is ezek az árnyalatok köszönjenek vissza.

gettyimages-994518476-1110x558.jpg

 

#2 Gondold át

Próbáld meg más szemmel nézni azokat a berendezési tárgyakat, amelyek körülvesznek otthon. Könnyen lehet, hogy egy szekrény, ami feleslegessé vált a hálóban, tökéletesen passzol majd a nappaliba. Ahogy egy régi dohányzóasztal vagy pad is jól mutathat új szerepkörben az ágy lábánál. Ezzel nem csupán pénzt takaríthatsz meg, de kiélheted a kreativitásodat is, miközben egy kicsit megúajítod az otthonodat.

#3 Egészítsd ki

Nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod ahhoz, hogy kiegészítőkkel finomhangolást végezz az otthonod dekorációján. Válassz egy szép festményt a kanapé fölé, és keress hozzá egy passzoló képkeretet. A hálót feldobhatod különböző méretű párnákkal, melyek vidám huzatokban pompáznak, az unalmas fürdőszobát pedig egy merész zuhanyfüggönnyel és néhány pihe-puha törölközővel. A cserepes virágok bárhova életet és vitalitást csempésznek. Ahogy látod, a zsebbarát lehetőségek tárháza végtelen.

Kedvet kaptál egy nagyobb felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon 

Szaktanácsot kérek

(Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5218348709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása