Kis lakások nagy trükkjei: 4 praktikus ötlet
2024. május 05. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Kis lakások nagy trükkjei: 4 praktikus ötlet

Tévhit, hogy egy kis lakást nem lehet igazán élhetővé varázsolni. A kisebb otthonok is rejtenek magukban egy csomó lehetőséget és praktikát, amelyekkel szinte teljesen feledtetni tudjuk a rendelkezésünkre álló hely szűkösségét. Jöjjön 4 tipp arra, ho

1# A kevesebb tényleg több 

 

Kevesebb bútor, több hely. Az egyszerűség a kulcsa a modern otthonoknak. Nem kell túlzsúfolni a helyiségeket tárgyakkal. Lehetőségeid szerint inkább válassz kevesebb, ámde magas minőségű bútort, meg fogod érezni a különbséget.

 

gettyimages-1345966303-1110x558.jpg

 

#2 Egységes tér

 

Felejtsd el a szobák közötti falakat! Egybefüggő terek, áramló energiák - ez a modern otthonok alapja. A szabad tér megnyugtató érzést biztosít. Konzultálj szakemberrel, és gondold át a falak szükségességét.

 

#3 Felejtsd el a sötétebb színeket

 

Világos színekben gondolkozz. A sötét színek csak elnyelik a fényt, és még szűkítik is a teret. Inkább válassz világos, optikailag nagyító színeket. A színeket meghagyhatod a kisebb felületű kiegészítőknek, ezeknél bátran vihetsz be játékosságot az otthonod stílusába. Érdemes ügyelni a harmóniára! Legyenek motívumok, melyek visszaköszönnek a különböző helyiségekben – például egy szín, egy forma vagy egy tárgy.

 

#4 Apró fények nagy hatással

 

A nagy csillárok egy kis helyiségben nem igazán érvényesülnek. Az apró, beépített lámpák pedig nem csak helytakarékosak, hanem modern stílust is kölcsönöznek otthonodnak.

Ezek a praktikák segítségedre lesznek abban, hogy a kis lakásod is otthonos és stílusos legyen.

Kedvet kaptál egy felújításhoz? Ha elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj kérdéseiddel a szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr2918378087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása