7 melengető lakberendezési ötlet a téli napokra
2018. január 24. írta: Minden, ami lakásfelújítás

7 melengető lakberendezési ötlet a téli napokra

Még mindig tart a tél, és már egyre nehezebben viseljük a meleg idő és a napfény hiányát. De van pár olyan ötlet, amivel feldobhatjuk az otthonunk hangulatát a szürke és barátságtalan napokra is, ráadásul mindegyik egyszerűen és gyorsan megvalósítható.

 

Íme, 7 praktikus tipp, hogy lélekmelengető legyen az otthonunk

 

  1. Fessen át egy falat élénk, meleg színűre

Például narancssárgára. Ha lehet, válasszon olyan falat, amire még télen is besüt a nap, és meglátja, hogy kiragyog az egész szoba ettől a kis változástól.

 

  1. Akasszon ki patchwork takarót a falra

Ha nem szeretne festeni, próbálja ki ezt a megoldást. Egy fehér falat elképesztő mértékben fel tud dobni egy színes, vibráló takaró, nem beszélve arról, hogy sokkal melegebb érzés is lesz a csupasz falnál.

 

  1. Alakítson ki olvasósarkot

Az ablak közelében érdemes körülnézni, és akár csak átmenetileg is kialakítani egy kedves zugot, ahol több természetes fényt kapunk az olvasáshoz. De az új zugunkban akár forró teát is kortyolgathatunk egy puha takaró alatt, az is kiváló feltöltődés.

 

  1. Akasszon ki téli koszorút

A karácsonyi dekorációkat már elpakoltuk, de a koszorúkról nem kell lemondanunk. Egy szép, ízléses, dekoratív koszorú már a bejárati ajtónál feldobhatja a kedvünket és otthonos, kedves érzést áraszt minden vendégünk felé is.

  1. Szőnyegeket mindenhova

Olyan nincs, hogy túl sok szőnyeg! Próbálja ki, hogy sokkal több szőnyeget tesz le a szobákban. A puha és meleg érzés minden lépésnél garantált. Persze figyelni kell arra, hogy ízlésesen kombináljuk a szőnyegeket.

  

  1. Extra világítás

Ha egy sarokba a téli hónapokban egyáltalán nem jut fény, tegyünk extra lámpát a környékre. Egy ilyen aprósággal hihetetlen változáson megy át minden szoba hangulata.

  

  1. Kombinálja a mintákat

Természetesen itt is nagyon kell figyelni a párosításokra, de merészen kombinálhatja a mintákat, ettől izgalmas és vidám hangulat lesz a szobában.

 

A housebeautiful.com cikke nyomán

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9613568577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása