5 lakberendezési trend 2023-ból, ami idén is kitart
2024. február 05. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 lakberendezési trend 2023-ból, ami idén is kitart

Mostanában az egyszerűség és a természetesség iránti vágy határozza meg a lakberendezési irányvonalakat. Úgy tűnik, ezek a stíluselemek továbbra is szilárd alapját képezik majd az otthonok kialakításának. Tekintsük át azokat a lakberendezési trendeke

#1 Natúr anyagok használata

A fa, a kő és a bambusz használata továbbra is népszerű marad. Ezek a természetes anyagok nemcsak esztétikusak, de tartósságukkal és időtállóságukkal is kitűnnek. Sőt, egy részük már fenntartható forrásból származik, ami szintén roppant fontos lesz idén.

vilagos-butorok.jpg

#2 Élénk földszínek

A terrakotta, a sárga és a mélybarna földtónusok továbbra is divatosak maradnak. Ezek a meleg színek kellemes hangulatot teremtenek, és időtálló eleganciát sugároznak, ráadásul a roppant trendi letisztult megoldásoknak kiváló alapot adnak.

foldszinek.jpg

#3 Különböző textúrák összjátéka

A különböző textúrák kombinálása továbbra is divatos. A puha szőnyegek, a pamut és a fényes felületek együttesen izgalmas és kényelmes atmoszférát teremtenek otthonunkban.

kulonbozo-anyagok.jpg

#4 Minimalista bútorok

Az egyszerű és letisztult bútorok terén a minimalizmus iránti vonzalom csak még tovább erősödik. Az egyszerű formák és tiszta vonalak időtálló eleganciát kölcsönöznek otthonunknak. Sőt, a profik szerint még bőven 2024-en is túlmutat ez a trend, ezért mindenképp megéri minimalista darabokra váltani.

minimalista-butorok.jpg

#5 Cserepesek mindenhol

A növények és a zöld szín továbbra is meghatározó szerepet játszanak a lakberendezésben. Az élő növények nemcsak frissességet, hanem természetes szépséget is képviselnek, emellett a természet tiszteletére is ösztönöznek.

zold-novenyek.jpg

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj kérdéseiddel a szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6418300363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása