Ezeket próbálja ki otthon: 4 lenyűgöző berendezési ötlet
2021. január 25. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ezeket próbálja ki otthon: 4 lenyűgöző berendezési ötlet

Sokszor csak egy-két apróságon, egyszerű ötleten múlik, hogy milyen lesz az otthonunk hangulata. Gyakran nem is tudatosul bennünk, de bizony a helyiségek kinézete nagy hatással van a lakók hangulatára is. 

Az alábbiakban a lakás különböző helyiségeinek berendezéséhez, dekorációjához gyűjtünk össze ötleteket. Megmutatjuk, hogyan dobhatja fel a nappali és a konyha hangulatát, teheti különlegessé a hálószobát, és használhatja ki a fürdőszoba minden négyzetcentiméterét, ihletadó képekkel illusztrálva.

  • Divatos színkombináció a nappaliban 

Bátran alkalmazhatóak a merészebb, nem szokványos árnyalatok: a megfelelő arányban és árnyalatban használt falszín feldobja a szoba képét, és ha egy idő után megunja az ember, egy fal átfestése nem hatalmas költség. A képen a szürke, a visszafogott rózsaszín és a réz alkot különleges egységet és harmóniát.

  • Összehangolt padlóburkolat és konyhai hátfal 

Érdekes megoldás, ha a konyhapadló mintája visszaköszön a konyhai hátfalon. A cikkben látható konyhaképen a visszafogott, de figyelemfelkeltő szín, a csempe optikai mintája különlegessé teszi a fehér-szürke-fa konyhabútort, a sárga pedig élettel tölti meg a visszafogott színpalettát.

  • Az ágy fölötti dekoráció legyen a szoba fókuszpontja

Az ágy fölötti falfelület tökéletes hely egy-egy jól megválasztott műtárgynak – ha összehangoljuk az árnyalatokat a szoba többi dekorációjával, egészen különleges lesz a helyiség.

  • Plusz hely kicsi fürdőszobában

Kisméretű fürdőszobában helyet nyerhetünk egy kisebb méretű aszimmetrikus káddal, így elférhet mellette a mosógép is, fölötte praktikus szekrénnyel.

A lakbermagazin.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9516375834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása