4 ötlet a fürdőszobába, amit utólag sokan megbánnak
2024. március 04. írta: Minden, ami lakásfelújítás

4 ötlet a fürdőszobába, amit utólag sokan megbánnak

Vannak lakberendezési ötletek, amik fényképen csodálatosan festenek, a gyakorlatban viszont enyhén szólva sem praktikusak. Nézzük, mik azok a fürdőszobatippek, amiket jobb, ha nem fogadsz meg!

#1 Minimalista dizájn a tárolás rovására

A minimalizmus a fürdőszobában különösen becsapós lehet, mert abban a pillanatban, amikor feláldozod a tárolókapacitást a dizájn oltárán, valószínűleg rossz döntést hozol. A kozmetikumoknak, mosó- és tisztítószereknek mindenképpen kell a hely, és az sem árt, ha kéznél vannak, így mindenképpen kellenek a polcok és a szekrények.

furdoszoba_2.jpg

#2 Nagyon látványos csempe vagy tapéta

Mivel a fürdőszobai burkolatok kiválasztása különös odafigyelést igényel, jobb, ha olyan döntést hozol, amivel valószínűleg hosszú távon is együtt tudsz élni, és az extravaganciát egész falak helyett inkább csak a kiegészítőkre tartogatod. A látványos faldekorációk csábítóak lehetnek, ám többnyire nem állják ki az idő próbáját. Vagy a trendek változnak, vagy az ember ízlése. Amit ma szépnek és menőnek találsz, azt holnapra megunhatod. 

#3 Dupla mosdó

A párok gyakran álmodoznak közös készülődésről dupla mosdó mellett, ám ez percről percre azonos időbeosztás hiányában általában még a mosdók kialakítása után sem valósulhat meg. Arról nem is beszélve, hogy nem mindenki szeretné a fürdőszobai tevékenységek mindegyikét megosztani a párjával, így a két külön fürdő sokkal praktikusabb megoldás, ha van rá lehetőség.

#4 Egy térben más helyiséggel

A falak eltávolítása remekül működhet: az amerikai konyha például sokak kedvence. A hálószobával egy térben lévő fürdőszoba szinte a luxus kategóriába esik, ami egy szállodában jól néz ki, az otthonában viszont tényleg mindenki megbánja utólag. A privát szféra hiánya, a szellőzés és a páratartalom kérdésköre már önmagában is elegendő ahhoz, hogy elvessük az ötletet.

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7318322019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása