Lenyűgöző dolgokra használják erkélyüket, teraszukat ezek a kreatív nők
2022. január 10. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Lenyűgöző dolgokra használják erkélyüket, teraszukat ezek a kreatív nők

Fantasztikus erkélyekről és teraszokról osztanak meg egymással képeket mostanában a lakberendezésért rajongók. A képekben egy közös van: fillérekből hoztak létre varázslatot a tulajdonosaik.

Minikert az erkélyen

Itt az ideje, hogy felragyogjon a benned lakozó növénytermesztő. Ha nincs helyed egy teljes tetőkert kialakítására, az erkélyed remek alternatíva lehet egy minikert megalkotására.

https://www.housebeautiful.com/room-decorating/outdoor-ideas/g26331019/balcony-decorating-ideas/?slide=21

Tükrök mindenhol 

A klasszikus faliképek helyett rögzíts tükörmozaikot a hátsó falra. Ezzel nem csak a teret növeled meg, de az erkélyed egyediségét is. Bónusz: egy ilyen erkélyen senki sem fog veszekedni az ülésrend miatt, hiszen minden irányból látni fogjátok a városképet.

balcony-ideas-xhbx040115martin08-1619809394.jpg

A kép forrása: https://www.housebeautiful.com/room-decorating/outdoor-ideas/g26331019/balcony-decorating-ideas/?slide=4

Ringasd el magad!

A hintaágyak nemcsak teraszokra valók. Ha ügyesek vagytok, akkor az erkélyen is működő megoldás lehet. Néhány díszpárna a hintaágyra, és elképesztő élményben lesz részetek az esti csillaglesek során.

https://www.housebeautiful.com/room-decorating/outdoor-ideas/g26331019/balcony-decorating-ideas/?slide=13

Egyszerű terasztető

Fedetlen teraszoknál hasznos ez az ügyes kis megoldás. Nem szükséges kiépíteni egy állandó fedett szerkezetet. Elég, ha egy kültéri szövetet vagy ponyvát a sarokoszlopokhoz rögzítetek. Így mindig árnyékban lehettek, és látványnak sem utolsó.

https://www.housebeautiful.com/room-decorating/outdoor-ideas/g26331019/balcony-decorating-ideas/?slide=15

Kis helyekre kis bútorok

Nem kell, hogy hatalmas erkélyed legyen ahhoz, hogy jól ki tudd használni a benne rejlő apró lehetőségeket. Válassz helytakarékos bútorokat, például egy masszív fapadot. Ezután tedd hangulatossá és hívogatóvá egy meleg takaróval, színesebbé és mintásabbá egy szőnyeggel, és élővé egy növénnyel a sarokban. 

bengt-ekenhjelmsgatan-so-dermalm-balcony-green-fantastic-frank-1550097309.jpg

A kép forrása: https://www.housebeautiful.com/room-decorating/outdoor-ideas/g26331019/balcony-decorating-ideas/?slide=17

Kiskertedben van minden jó?

Ha legalább annyira szeretsz főzni, mint amennyire a természetet szereted, akkor tavasszal alakíts ki egy mini zöldségest az erkélyen. Néhány fűszernövény felnevelését, majd elfogyasztását is imádni fogod. 

https://www.housebeautiful.com/room-decorating/outdoor-ideas/g26331019/balcony-decorating-ideas/?slide=30

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4416777856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása