8 tipp a konyhába: a tökéletes színválasztás
2024. augusztus 27. írta: Minden, ami lakásfelújítás

8 tipp a konyhába: a tökéletes színválasztás

A konyha központi és szeretett hely egy lakáson belül. Akár azt is mondhatnánk, hogy a kedvenc helyiségünk, nem igaz? Miért is tennéd tele unalmas színekkel, ha vihetsz bele egy kis csavart? Ha bevállalósabb vagy, felejtsd el a neutrális színeket, és válassz a konyhádba valami izgalmasat. Íme, 8 ötlet!

konyha_tipp.jpg

BOLONDOS CSEMPÉK

Ha nem bolondítanád meg az egész helyiséget, játssz a csempékkel! Válassz ki egy élénkebb színt, és rakj ki belőle egy formát, vagy válaszd a mozaikos megoldást. A portugál csempe vagy más mintás megoldás is feldobhatja a helyiséget.

ÁLLVÁNYOK ÉS POLCOK

Bátran vond be a polcokat és a kamrában található állványokat színes felülettel vagy textíliával. Nem csak feldobja a helyiséget, de a bútorokat is megvédi.

NÖVÉNYEK

Ki mondta, hogy a növényeknek nincs helye a konyhában? A fűszernövények maguktól értetődőek, de például egy pozsgásokkal teli polc hamar a kedvenceddé válik majd. Csodás díszítőelemei lesznek a helyiségnek, a fűszernövények pedig feldobják minden főztödet.

VÁLTOZATOS PULT

A pult gyorsan kopik, elhasználódik. Fedd le a pultot egy csúszásgátló felülettel, és válassz egy olyan színt, amely feldobja a konyhádat.

RAJZOK, PLAKÁTOK, TÁBLÁK

Nemcsak érdekes, de praktikus megoldás is, ha felírótáblát helyezel el a konyhában. Üzenhetsz, rajzolhatsz a családtagjaidnak, és akár naponta változtathatod a rajta lévő elemeket.

SZÍNES KONYHAI ESZKÖZÖK

Szerencsére már leáldozott az egyszerű fém és fehér színű kisgépeknek. A színes, vidám konyhai eszközökkel a főzés is nagyobb élmény lesz.

EDÉNYEK ÉS TÁLALÁSI LEHETŐSÉGEK

Elég egyetlen kis csavar, egyetlen kanárisárga tortaállvány vagy élénkzöld tányérkészlet, és máris izgalmas és különleges lesz a vacsoraasztal.

SZALVÉTÁK, FUTÓK, TEXTÍLIÁK

Nem is gondolnád, hogy egy színes konyharuha mennyire feldobja a konyhát. Bátran válassz meghökkentő textíliákat a konyhába.

Ha ennél is tovább mennél, mert kedvet kaptál egy felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9518443623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása