Nem akármilyen fürdőszobákon ámul most a világ
2022. március 07. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Nem akármilyen fürdőszobákon ámul most a világ

Tapéták és falfestmények, növények és grandiózus lámpák. Óriásit változott a fürdőszoba divat az elmúlt néhány évben. Talán itt az ideje nálatok is egy kis ráncfelvarrásnak? 

Egyes felmérések szerint a nappali mellett az emberek kedvenc helyisége az otthonukban a fürdőszoba. Ezért aztán messze nem mindegy, milyen hangulatú helyiségben végezzük a reggeli rutint, vagy épp az esti feltöltődést. Most elhoztuk azokat a fürdőszobákat, amelyek 2022-ben garantáltan nagyot fognak menni. 

1. A növények új otthona

Egy helyiség, amelynek talán még ablaka sincs, hogy lehetne otthona néhány meseszép növénynek? Szerencsére vannak olyan virágok, amelyek jól bírják napfény nélkül is, és elvannak párásabb klímán is. Egy virágokkal, növényekkel megpakolt fürdőszoba ráadásul a lelki harmóniánknak is jót tesz.

A szakemberek szerint a világjárvány kezdete óta a stressz és a szorongás csökkentése érdekében szükség van a természettel való kapcsolat erősítésére. A növényekkel gyönyörűen feldíszített, pihentető térbe való visszavonulás ennek egy módja lehet.  

c11_1.jpg

2. Ez már spa, nem is fürdőszoba

Néhány speciális funkcióval egy fürdőszoba ma már képes spa élményt nyújtani. A zuhanytálak gyönyörű mozaikcsempével, az euro stílusú zuhanyajtók vastagabb üveggel, minimális kerettel, stílusos vasalatok és az alacsony igényű gránit vagy kvarc tömör felületű padlók, mind-mind a spa stílus felé viszik el a fürdőszobánkat. 

c12_1.jpg

3. Grandiózus lámpák 

Ha előbb spa élményről beszéltünk, akkor most a luxusérzésről fogunk. Egy nagyobb belmagasságú fürdőszobában ugyanis valódi luxusérzést kelt, ha a világítást nem egyszerű lámpákkal, hanem grandiózus csillárral oldjuk meg.

c13.jpg

4. Természetes anyagok mindenhol 

A fürdőszobáknak a jelenlegi helyzetben minden korábbinál tisztábbnak kell lenniük, persze nem feltétlenül laboratóriumi állapotúnak. Ebben segíthetnek a világosabb és természetes színek, amelyek azonnal jeleznek, ha például a penész felütné a fejét valamelyik sarokban. 

c14_1.jpg

5. Valami régi, valami új 

Az ellentétek nem csak a szerelemben, de a fürdőszobákban is vonzzák egymást. Ennek köszönhetjük, hogy manapság hatalmas divatja van a rusztikust a modernnel ízlésesen ötvöző fürdőszobákban. Kevésbé bátrak az átállást kezdhetik egy modern funkciókkal ellátott, de kinézetre 19. századi csaptelep és zuhanyrózsa beszerzésével. 

c15.png

Ha Ti is úgy érzitek, hogy 2022-ben feldobnátok fürdőszobátok megjelenését, akkor hadd segítsünk a felújításához szükséges segédanyagokkal: kattints a linkre! 

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1017366920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása