Milyen lakberendezési stílus illik hozzád? 5 kérdésből kiderül!
2022. március 10. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Milyen lakberendezési stílus illik hozzád? 5 kérdésből kiderül!

Modern, vintage, art deco és hasonlók… Lehet, hogy ha jellemezni kellene a lakásod stílusát, hirtelen nem is tudnád, hogy mit mondj. A lakberendezők pont emiatt találtak ki 5 kérdést, amelynek segítségével könnyen kiderítheted, hogy mi illik hozzád pontosan.  Jöjjenek hát az elsőre meghökkentőnek tűnő kérdések!

 

c13_1.jpg

1. Hogyan néz ki a kedvenc éttermed?

 Legközelebb, ha ott jársz, készíts jegyzeteket arról, mi az, ami igazán megfog a helyben: a modern lámpák, a rusztikus asztalok vagy a hatalmas tükrök azok, amelyekért teljesen odavagy? Ezeket ugyanis könnyen átültetheted az otthoni környezetedbe is.

 

c15.jpg

2. Milyen képek inspirálnak?

Egy kiválasztott kép többet mondhat el bárkiről, mint ezer szó. Neked is biztosan le van mente egy halom kép a telefonodra, gépedre, ami között lehet, hogy akad egy-két olyan is, amin egy lakás belseje látható. De akár más témában készült képek is sokat mondhatnak el arról, mi illik hozzád igazán. Ha nincs ilyen gyűjtésed, nézz körül a Pinteresten, ahol megannyi fotót találsz rengeteg otthon belső teréről.

 

c12_2.jpg

3. Mit szeretsz hordani?

Amikor nem tudod eldönteni, hogy pontosan milyen stílusú otthon illene hozzád, a legegyszerűbb, ha benézel a gardróbodba. Mi az, ami leginkább meghatározza? Inkább a földszínek vagy a harsányabb árnyalatok kedvelője vagy? Netán imádod a különböző mintákat, amiket nem félsz egymással kombinálni? Milyen ruhákat szoktál bevinni a próbafülkébe, és mi az, amit végül meg is vásárolsz? Főleg ez a legutolsó kérdés az, ami izgalmas részleteket is felfedhet rólad. Ha valaki ugyanis nem meri megvenni a merészebb darabokat, még könnyen lehet, hogy az otthonába becsempészne egy-két szokatlan megoldást.

c14_2.jpg

4. Hova utazol szívesen?

Az is sokat elárul a személyiségedről, hogy milyen helyeket szeretsz meglátogatni, hova utazol el a legszívesebben. A különböző kultúrák ugyanis hatással vannak a stílusodra, ám emellett az is fontos kérdés, hogy amikor elutazol, mi az, ami igazán otthonossá teszi számodra a helyet. Mik azok a kulcselemek, amik emlékezetesek és fontosak maradnak számodra.

 

c11_2.jpg

5. Mik az álmaid?

A lakberendezők szerint sokat segít, ha valaki el tudja mesélni, hogy egy fantáziavilágban hogyan nézne ki például álmai autója. Egyetlen kitalált elem ugyanis sokat elmond a személyiségünkről: új vagy régi, bőr vagy sportos ülések – egyetlen részlet is árulkodik.

Ha már megvan a lakberendezési stílusod és felújítanád az otthonod, de lenne pár szakmai kérdésed, mielőtt belevágnál, kérdezd bátran szaktanácsadóinkat a honlapunkon.

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6117367118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása