Szerintünk a harmadik képen látható fürdőszobától le fog esni az állad
2022. május 09. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Szerintünk a harmadik képen látható fürdőszobától le fog esni az állad

De ha mégsem, akkor hoztunk még négy másik fürdőszoba trendet, aminek nehéz lesz ellenállni. Figyeld csak…

Az egész fürdőszoba egy nagy zuhanyzó 

Hogyan lehetne megnövelni a fürdőszoba méretét? Elég, ha a kád kikerül a fürdőből, a helyére beépült zuhanyzót pedig lényegében egyetlen apró üvegfallal választjuk le a mosdó résztől. Ehhez igazából két dologra lesz szükségetek: bátorságra, valamint remek vízszigetelő megoldásra. Előbbiről Nektek kell gondoskodni, utóbbit a Mapei szállítja.

furdosz1.jpg

Felejtsd el a fehéret

Sokaknál még mindig a fehér az uralkodó szín a fürdőszobában. Ha a falakat, a csempét és a járólapokat színesre is vesszük, a kádat, a mosdókagylót azért meghagyjuk fehérnek. Pedig ma már utóbbiakkal is lehet varázsolni. A képen látszik is, hogy mennyire. 

furdosz2.jpg

A terrakotta bekéredzkedik a fürdőszobádba? 

 Beengeded? Amikor a fürdőszobába keresünk természetes színeket, hajlamosak vagyunk a kék és zöld árnyalatai felé hajlani, pedig van egy sor más természetes árnyalat, amelyek a fürdőszobában is remekül mutatnak. A szürkés, bézs és barna színek mellett jelenleg a terrakotta az egyik legtrendibb megoldás mind színében, mind anyagában. 

furdosz3.jpg

A modern házassága a korabeli stílussal

A hagyományos fürdőszobai stílusoknak ad egy remek kis csavart, ha régebbi századok stílusával ötvözzük őket. Azok, akik elég bátrak ezt a „házasságot” megkötni, valami egészen új és csodás végeredményt kapnak a fürdőszobájukban. 

furdosz4.jpg

„Mi már nem csempézzük, tapétázzuk a fürdőszobát.” 

Továbbra is meredeken ível felfelé a tapétázott fürdőszobák népszerűsége. A vinil tapétát a fürdőszoba bármely pontján használhatjuk, hiszen ellenáll a nedvességnek és a párának. Ha a fürdőszobád nagyobb területen helyezkedik el, akkor válassz nagyméretű mintát. Kisebb fürdőnél viszont jobban jársz, ha csak a helyiség egyetlen falát (például a mosdó fölötti részt) tapétázod ki.

furdosz5.jpg

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5917806001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása