Ezek a színpárok mutatnak igazán jól a fürdőszobádban
2022. december 29. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ezek a színpárok mutatnak igazán jól a fürdőszobádban

A fürdőszoba színeinél ajánlott csak 1-2 árnyalatot választani.

A profik kétféle megoldást kedvelnek: vagy a teljesen semleges fürdőszobai tónusokat vagy az erősen eltérő kombinációkat. Rengeteg gyönyörű megoldás van. Íme, a legnépszerűbb fürdőszobai színpárok a minimalista stílus rajongóinak és az élénk színek kedvelőinek!

Minimalista fürdőszobai színpárok

 

  1. Fehér – babakék

Az örök klasszikus duó. A kék és a fehér tipikus fürdőszobai színpár, a víz színei tökéletesen passzolnak ebbe a helyiségbe. Ha időtálló, visszafogott dizájnt szeretnél, ne keresgélj tovább.

babakek.JPG

  1. Fehér – szürke

Ha a minimalizmus rajongója vagy, valószínűleg a fehér-szürke kombináció lesz nálad a befutó. A falakat, bútorokat és kiegészítőket is öltöztethetjük ebbe a színpárba.

szurke.JPG

  1. Fehér – levendula

A halvány levendula nem igazán megszokott árnyalat a fürdőszobában, de miért ne működhetne itt is? A levendula és fehér kombinációja a tisztaságot jelképezi, és a nyugalmat árasztó fürdőszobai színpárok közé tartozik.

levendula.JPG

  1. Krémsárga – bézs

Ha az egész otthonod meleg tónusú vagy mediterrán hangulatú, akkor nem muszáj a fürdőszobában a fehér vagy a kék színt belevinni. Nem csak hideg tónusú árnyalatok közül találhatunk visszafogott megoldást, hiszen a krémsárga és a bézs duója is semleges, mégis otthonos.

kremsarga.JPG

 

Élénk fürdőszobai színpárok

 

  1. Kék – fekete

A klasszikus kék fürdőszobát fekete kiegészítőkkel is megtervezhetjük, így sokkal sikkesebb lesz a végeredmény, mint a fehérrel. Kivitelezni is könnyű, hiszen a kék burkolat mellé bőven elég, ha a mosdókagylót, tusolót és más apró részleteket választjuk feketében.

fekete.JPG

  1. Bézs – barna

Nem csak a fabútorokkal és -elemekkel idézhetjük meg a barna tónust a fürdőben, csodaszép barna csempék és burkolatok közül is válogathatunk. Ha világosabb hatást szeretnél elérni, több bézst használj, ha sejtelmes hangulatot kívánsz megteremteni, a barnából használj többet a dekoráláskor.

barna.JPG

  1. Zöld – barna

A zöld és a barna is a természet színe, ezért tökéletesen kiegészítik egymást. Kivitelezni is egyszerű, hiszen a barna fa mellé csak a zöld színt kell becsempészni a fürdőszobába. Néhány növény segítségével még közelebb hozhatjuk a természetet, és olyan dizájnt alakíthatunk ki, ami hosszú éveken át modern marad.

barna_zold.jpg

További kérdéseid vannak az otthonod felújításával kapcsolatban? Keresd szaktanácsadóinkat a honlapunkon, és tedd fel a kérdéseidet. 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3317976030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása