6 költségkímélő és praktikus ötlet felújításhoz
2023. április 13. írta: Minden, ami lakásfelújítás

6 költségkímélő és praktikus ötlet felújításhoz

Az alábbi néhány praktikus ötlettel nem csak pénzt spóroltunk meg a felújítás során, de egy stílusos, funkcionális berendezést és dekorációt is létrehozhatunk.

#1 Konyhai hátfal egyszerű, fehér, négyzet alakú csempével

A konyhai hátfalhoz választott egyszerű, négyzet alakú csempével nehéz hibázni. Ha pedig kontrasztos fekete vagy élénk színű fugát használunk, még érdekesebbé tehetjük a felületet. Az így kialakított csempézett hátfal olcsó, de tökéletesen ellátja a feladatát.

01_konyha_hatfal_negyzet_csempe-750x500.jpg

#2 Két étkezőszék helyett egy olcsó pad az étkezőasztal mellé

A fal mellett elhelyezett étkezőasztalhoz az egyik oldalra vásárolhatunk egy olcsó padot, ezzel kiválthatunk két étkezőszéket.

08_etkezoszek_helyett_pad.jpg

#3 Ablakpárkány és íróasztal egyben

A megfelelő szélességű ablakpárkány asztallapként is funkcionálhat. Így két legyet ütünk egy csapásra, és pénzt illetve helyet is spórolunk a megoldással. A képen látható asztallap mindössze 60 cm széles, de ez elegendő a munkához egy laptoppal. Egy nyitott fémpolc és egy lámpatest egészíti ki ezt a területet.

05_ablakparkany_iroasztal.jpg

#4 Kézzel készült ágyvég régi ajtólapból

Egy lecserélt ajtóból egyszerűen lehet fejtámla a hálószobában. Ez a megoldás különleges hangulatot teremt a helyiségben.

06_kezmuves_agyveg_haloszobaban.jpg

#5 Egy egyszerű fürdőszobai munkalap lábakkal a mosdó alatt

A mosdókagyló alatti fürdőszobai bútorok nem a legolcsóbbak. A képen látható fürdőszobában a tervező egyszerű megoldást választott: a modern mosdókagyló alá fürdőszobai munkalapot és egyszerű lábakat vásárolt, ezek bármelyik építőipari áruházban könnyen beszerezhetők.

09_furdoszobai_munkalap.jpg

#6 Fehér csempe két különböző méretben, fekete kiegészítők a fürdőszobában

Olcsó megoldás, ha a fürdőszobát is egyszerű fehér csempék díszítik. A képen látható, hogy milyen jól mutat, amikor a padlóra négyzet alakú csempe kerül, a falra pedig téglalap alakú lapokat választottak – ezek felrakása a hosszabb függőleges vonalakkal több dinamikát ad a térnek. Ugyanezt a hatást erősítik a kontrasztos, fekete kiegészítők.

10_olcso_csempe_furdoszobaban.jpg

Ha felújítást, építkezést tervezel, a kivitelezéssel kapcsolatban, kérj ingyenes szaktanácsadást a honlapunkon.

 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6618068572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerma · www.kerma.hu 2023.08.21. 09:47:39

Nagyon jó a cikk. A mi üzletünkben is vásárolhatóak különböző falpanelek, faldekorációk, nagyon sokféle anyagból és formában. Látogasson el weboldalunkra: kerma.hu/

Üdv: Kerma Design
süti beállítások módosítása