3+3 látványos lakberendezési ötlet, amitől csodás lesz az otthonod
2023. június 26. írta: Minden, ami lakásfelújítás

3+3 látványos lakberendezési ötlet, amitől csodás lesz az otthonod

Ezeket az esztétikus és praktikus lakberendezési ötletek látnod kell, ha éppen az otthonod megszépítésén, felújításán gondolkodsz, vagy éppen ihletet szeretnél nyerni a következő felújításhoz.

A látványos megoldások igen emlékezetessé teszik a fürdőszobát és a konyhát, és egyáltalán nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni a megvalósításukhoz!

Remek ötletek a fürdőszobába

  • Fahatású kerámia burkolat fürdőszobában díszítőelemként: a fehér dekorációban a márvány burkolólapok közé vízszintesen berakott fahatású kerámia csíkok sokkal érdekesebbé teszik a teret.
  • Réz csíkok a fugán, nagy márványlapok között kis fürdőszobában: kicsi, de elegáns fürdőszoba az eredmény, ahol jól működik a dekorációs ötlet: vízszintesen és függőlegesen egy-egy fuga csíkra réz díszítést raktak.
  • Vizuális térelválasztás színekkel és burkolatokkal kis helyiségben: két teljesen elkülönülő zónára osztotta a lakberendező vizuálisan a fürdőszobát a zöld fal- és mennyezet színnel. A másik oldalon semleges színű burkolatok, fehér szabadon álló kád.

 15_furdoszoba_burkolat_fahatasu_keramia_dekorcsik_1.jpg

Ötletek a konyhába

  • Praktikus ötlet az ablakpárkány munkapulttá való kibővítése a konyhában. Az ablak előtti rész is kihasználható étkezőként, extra munkafelületként.
  • Szép konyha hátfal csempe és mosógép a munkalap alatt: mutatós tengerzöld csempe és praktikusan elhelyezett mosógép konyhai munkalap alatt.
  • Szintén modern hatást kelt a fehér konyha pöttyös mintájú kerámia padlóburkolattal. A kis lakás nyitott nappali zónájába az elegáns megjelenés tökéletesen illeszkedik.

 09_zold_konyha_hatfal_csempe_1.jpg 

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj kérdéseiddel a szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7918121588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása