Lenyűgöző átváltozás: felújítás után kényelmesebb beosztású lakás
2023. augusztus 14. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Lenyűgöző átváltozás: felújítás után kényelmesebb beosztású lakás

Lássunk egy remek példát 45m2-en az elosztás átszervezésére! Egy lakószobából nappali és háló lett, élhetőbb arányok alakultak ki, a dekoráció csodálatosan sikerült: a bézs és türkiz árnyalatok igazán emlékezetessé és elbűvölővé tették a lakást.

Eredetileg a 45m2-es lakásban adott volt egy kisebb és egy nagyobb szoba. Az előbbihez konyha és erkély kapcsolódott, az utóbbi egy méretes lakóhelyiség volt. 

Mit változtattak a szakemberek?

A tervezők elsősorban az arányokon változtattak, és logikusabb, használhatóbb arányokkal szervezték újra a tereket. A teljes átalakításnak köszönhetően a belsőépítészek beépített erkéllyel kombinált kényelmes konyhát, ablakos hálószobát, és átjárható nappalit hoztak létre, ahogy az az előtte-utána alaprajzon is látszódik.

mapei-terv.jpg

A lakberendezésben egyszerűbb megoldásokra törekedtek, a bézs és a türkiz színek árnyalataira alapozva keltették életre az enteriőröket.

Egy lakásban igen fontos a tárolóhely kérdése. A lakberendezők erről sem feledkeztek el, a kisebbre méretezett előszobába és a hálószobába kerültek nagyobb gardróbszekrények. A beépített erkély tágasabbá tette a konyhát, amely így egy pihenősarok funkciót is kapott. Az átjárható nappali a lakás központja lett, a TV fal bútora íróasztalként is használható.

mape-felujitas.jpg

A burkolatokban tartós anyagokat választottak, magasabb minőségű laminált padlót és gránit lapokat. A falak dekorációjához festést és dekorvakolatot használtak. Az élénk türkiz szín és a hullámos minta lett a fő dekorációs elem a lakásban. 

mapei-furdo.jpg

Ha a képeket elnézve te is kedvet kaptál a felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1818164126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása