Lenyűgöző: ezeket a konyhákat választották ki a szakemberek
2023. október 02. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Lenyűgöző: ezeket a konyhákat választották ki a szakemberek

A konyha az otthon lelke, ahol nemcsak a finom ételeket készítjük, hanem a családi pillanatokat is megosztjuk. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen stílusú, milyen típusú konyhát választunk magunknak.

A szakértők most megmutatnak nekünk néhány lenyűgöző konyhaválasztást, amelyek első pillantásra rabul ejtik az embert. Te melyiket fogadnád el most azonnal?

A legszínesebb konyha

Néhány bátor lakástulajdonos nem fél attól, hogy konyhájuk élénk színekben pompázzon. Ennek az az előnye, hogy minden nap vidáman kezdődik itt a reggel. Ha megunod a színeket, nem gond, hiszen a szekrényajtókat elég öntapadós tapétával leragasztani, hogy minél könnyebb el lehessen távolítani, ha más színt szeretnél.

profilpas_levelduo_hu_01-1.jpg

Visszafogottabban merész

A képen látható konyha is színes, de már csak a feltűnő rózsaszín uralkodik. Bár nem megszokott színválasztás, a fehér és fekete kiegészítők remekül harmonizálnak vele.

kep2_4.jpg

Kék színvilág

Ebben a változatban a kék szín került előtérbe, és nem csupán a csempe színében. Az eredmény egy friss és vidám konyha, amelyet nehéz nem megszeretni.

kep2a.jpg

Különleges színpaletta

Arany szekrények és rózsaszín betonsziget - egy szokatlan kombináció, amely mégis kiválóan működik együtt. Ez a konyha bizonyítja, hogy az egyedi színválasztás is lehet nagyon vonzó.

kep4_1.jpg

A természet inspirálta

Növények, virágok, virágos tapéta és természetes színek - mindez a természet közelségét idézi. Rózsaszín, zöld és fehér árnyalatai harmonikusan ötvöződnek ebben a gyönyörű konyhában.

kep2_4_1.jpg

Kis részletek, nagy hatás

Ez a konyha első pillantásra talán nem tűnik különlegesnek, de ha jobban megnézzük, felfedezhetjük az apró részletekben rejlő szépséget. Kék szekrényajtók, nyitott polcok, fa konyhapult és színes szőnyeg - mindez hozzájárul a konyha különleges atmoszférájához.

kep6_2.jpg

Az érdekes részlet

Ez a konyha alapvetően megszokott lenne, ha nem lenne ott az izgalmas csempemegoldás a pult fölött. Ez a részlet különlegessé teszi a konyhát, és tökéletesen illik a fehér-fa kombinációhoz.

kep7_1.jpg

Ha kedvet kaptál a felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szakmai kérdésem van

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1518208855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása