Klasszikus karácsony? Ezek a legjobb dekorációs megoldások
2023. december 13. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Klasszikus karácsony? Ezek a legjobb dekorációs megoldások

A klasszikus karácsonyi dekoráció minden évben, minden stílus ellenében megállja a helyét. Íme, 5 tipp, hogy milyen egyszerűen lehet neked is klasszikus karácsonyi dekoráció az otthonodban.

Piros és fehér karácsonyi dekoráció

Ha megállsz, becsukod a szemed, és bármilyen karácsonyi dologra gondolsz, akkor a legfőbb színek szinte biztosan a fehér és piros lesznek. Annyira összenőtt az ünneppel ez a két szín, hogy valószínűleg sosem fognak kimenni a divatból. Ha neked is tetszenek, akkor érdemes jó minőségű díszekbe fektetned, így hosszú éveken keresztül lesz olyan karácsonyi dekorációd, ami minden stílus mellett divatos tud maradni.

mapei-karacsony.PNG

Piros girland a lakásban

A girlandok nagyon jók arra, hogy nagy, üres területeket tudj vele dekorálni, de sokan ezt túl szokták gondolni. Pedig elég, ha a girlandon egyszerű, piros díszek vannak, hiszen ahogy azt már említettük, ez a karácsony egyik domináns színe. Az ünnepekhez nagyon is passzoló dekorációd lesz így.

piros-girland.PNG

Ezüst színű karácsonyfa

Maradjunk még a színeknél. Pár évtizede volt igazán népszerű az, hogy a karácsonyfára kizárólag ezüst színű díszek kerülhettek fel. Napjainkra már nagyjából eltűnt ez a szokás, de a kellemes retro és klasszikus mivolta miatt egyre többen veszik újra elő a régi ezüst díszeket. Nem mindenkihez illik ez a stílus, de ha szereted a retro dolgokat, akkor biztosan tetszeni fog ez a dekorációs stílus.

ezust-fenyo.PNG

Egyszerű párnahuzatok

Nem igényel sok kelléket egy klasszikus karácsonyi dekoráció, már pár darab párnahuzat is elég ahhoz, hogy meghitt hangulatot varázsolj az otthonodba. Ezek a huzatok lehetnek egyszínűek is, de a legjobb, ha kedves mintákkal nyomott darabokat választasz, így a figurák miatt még jobban kiteljesedik a karácsonyi dekoráció.

diotoro.PNG

A klasszikus diótörő

El sem lehet képzelni az adventi és karácsonyi időszakot a diótörő nélkül. Az előadást is érdemes megnézned egyszer, de a hangulatot haza is viheted, amihez csak pár darab diótörő figura szükséges. Ezek minden polcon jól mutatnak, akár a lakás különböző tereiben is.

(Forrás)

Ha esetleg kedvet kaptál egy gyors felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8818254167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása