9 fantasztikusan jó fürdőszobaötlet
2023. november 13. írta: Minden, ami lakásfelújítás

9 fantasztikusan jó fürdőszobaötlet

Varázslatos fürdőszobadizájnokat mutatunk be – ezúttal olyan dizájnokat kerestünk, amelyek a lenyűgöző hatásukat pusztán a hidegburkolatok gondos megválasztásával érték el.

Íme, a fantasztikus végeredmények!

#1 Ultrafehér 

A minimalista fürdőszobában különböző méretű és formájú fehér csempéket kombinálva értek el egészen egyedi hatást. A hangulatot élénk színű tárgyakkal lehet fokozni.

picture1_1.png

#2 Nem szereted a fehér falakat?

Senki sem mondta, hogy egy káprázatos padló kötelezően fehér csempeburkolatos falat követel. Választhatsz finom árnyalatú márványmintás csempét, amin visszaköszönnek a padlóburkolat színei.

picture6_1.png

#3 Meglepő, mégis harmonikus színtársítás

A jádezöld és az egészen világos kék különleges és mégis kellemes hatást hoz létre. Nem gondolná az ember, de jól mutat!

picture2_1.png

#4 Trendi és mozgalmas

A halpikkely formájú csempe mozgást és izgalmat visz a fürdőszobába! Sok esetben elég egyetlen falat burkolni vele.

picture8_1.png

#5 Minták és formák kavalkádja a padlón

A megszokott szögletes, egyszínű járólapok helyett választhatunk mintás, erős színű, de akár különleges formájú burkolatot is. Ilyenkor jó, ha a falat sima fehér vagy egyszínű csempével burkoljuk, hogy a padló kerüljön a figyelem középpontjába!

picture4_1.png

#6 Ombre a fürdőszobában

A szürke-kék ombre szín kombinációja izgalmasan dekorálja még a kis fürdőszobákat is.

picture9_1.png

#7 Sárga sávok

Függőleges sárga sávok törik meg az egyszínű burkolat monotóniáját, egyúttal hangsúlyossá tesznek bizonyos fürdőszobai elemeket. A függőleges sávozással remekül dekorálhatók a zuhanyfülkék is.

picture10_1.png

#8 Márvány-őrület

A márványmintázat terén egyszerűen lehet feltűnő változatokat is választani, a feltűnő minták és az élénk színek pedig akár a plafont is beboríthatják.

picture7_1.png

#9 Vigyázat, ez nem szőnyeg

Úgy néz ki, mintha szőnyeg lenne, pedig járólapokból van kialakítva. Előnye, hogy sohasem kell porszívózni. 

picture11_1.png

Ha az ötletek láttán kedvet kaptál egy nagyobb felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr918231047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása