6 okos ötlet, és olcsón lesz egy luxus fürdőszobád
2023. november 22. írta: Minden, ami lakásfelújítás

6 okos ötlet, és olcsón lesz egy luxus fürdőszobád

Felújításkor nem csak az unalmas és átlagos megoldások állnak a rendelkezésünkre, ha tudjuk, mit érdemes választani. Íme, 6 trükk, hogyan adhatunk luxus kinézetet a fürdőszobánknak anélkül, hogy mélyen a zsebünkbe kelljen nyúlnunk.

Fürdőszobaszekrény bútorból

Egy használt szekrényből szuper fürdőszobaszekrény lehet. Ez a meglepő megoldás igényel ugyan némi kézügyességet, de a hatás garantáltan nem marad el. Mehet fölé egy hangsúlyos képkeretbe illesztett tükör, és máris egy ötcsillagos hotelben érzed magad nap mint nap.

furdoszobabutor.jpg

A szélekre ügyelj

Az átlagos csempének és járólapnak úgy adhatunk még elegánsabb megjelenést, ha a szélekre drágább és feltűnőbb mintázatút veszel. Ettől izgalmasabbá válik a tér, és a költségek sem ugranak meg.

furdoszoba_1.jpg

Szőnyeg csempéből

A legnagyobb hatása a járólapok cseréjének van. A fehér színű általában a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás, de egy ügyes kivitelezővel izgalmas szőnyegmintát lehet varázsolni a földre. Mivel ebből is kis mennyiség kell, az ára nem visz csődbe, viszont elképesztően eredeti lesz a hatása.

furdoszoba-mapei.jpg

A fuga színe

A csempeválasztást nagyban befolyásolja a rendelkezésünkre álló pénzösszeg. Általában a legegyszerűbb kinézetű csempék a legolcsóbbak, emiatt unalmasnak tűnhet majd a felújított fürdőszoba. Amivel kiugró eredményt érhet el, az a fuga, pontosabban a jól megválasztott fugaszín. Hiszen a fugázóanyag ugyanannyiba kerül, színtől függetlenül.

tukor.jpg

Fogantyúk cseréje

A legegyszerűbb fürdőszobaszekrényt is érdekessé lehet tenni, ha a fogantyúkat lecseréled más stílusúra, amitől egyedi lesz a berendezés.

furdo.jpg

Ne felejtsd el a zuhanyfüggönyt

Lehet, hogy nem is szükséges üvegajtókat beszerezni a zuhanyzóhoz? Jó és olcsóbb megoldás egy elegáns fehér zuhanyfüggöny.

furdosz.jpg

Ha kedvet kaptál egy nagyobb felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon.  

Szaktanácsot kérek

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5318231729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása