5 tipp, hogy jobban mutasson az otthona 10 percen belül
2017. október 25. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 tipp, hogy jobban mutasson az otthona 10 percen belül

Lakásmagazinok fotósai jól ismerik azt az 5 trükköt, amivel minden lakás álomotthonnak néz ki, mégsem kerülnek szinte semmibe és nem is időigényesek. Nem kellenek hozzá méregdrága kiegészítők vagy kivitelezhetetlen megoldások. Most eláruljuk, mi ez az 5 lakberendezési tipp.

  1. Legyen mindennek helye

Szinte minden otthonban megvannak azok a helyek, ahol felgyülemlenek a tárgyak, a papírok, a ruhák, amit aztán csak kerülget az ember. Vagy észre sem veszi már, annyira hozzászokott a látványhoz, pedig egy vendég számára azonnal feltűnik, mert az ilyen helyek nem szépek. Jó ötlet lefényképezni a lakást, mert a képeken azonnal kiugrik, hol van szükség beavatkozásra.

Ha megvan, miket kell elpakolni, már csak az van hátra, hogy meg is találjuk mindennek a helyét.

  1. Vegyen el valamit

Coco Chanel mondta, hogy mielőtt kilép a lakásból, mindig levesz magáról egy kiegészítőt. Ezt nyugodtan alkalmazhatjuk az otthonunkra is. Rengeteg lakásban túl sok dolog, tárgy van. Persze biztosan mindegyik szép vagy fontos, de ha párat elveszünk, sokkal szellősebb, nyitottabb, érdekesebb teret kapunk. Ráadásul azok a tárgyak, bútorok, amik a helyükön maradnak, sokkal jobban kitűnhetnek immár.

Ez nem jelenti azt, hogy mindent ki kell dobni, egyszerűen csak keressünk más helyet a zsúfolt helyiségből a tárgyaknak, vagy raktározzuk el, és amikor megunjuk a berendezésünket, vegyük elő újra és rotáljuk a régivel.

  1. Engedje a bútorokat szóhoz jutni

Gyakran használt trükk, hogy a helyiségek bútorait kicsit eltolják egymástól, hogy ne tapadjanak egymáshoz. Próbálja ki Ön is! Pár centi is hatalmas különbséget eredményezhet a látványban. Egy másik, hasonló tipp: tolja el pár centire a bútorokat a faltól. Máris izgalmasabb és szellősebb lesz a szoba.

  1. Virágokat mindenhova!

Ha megfigyeli, az álomotthonokban az a közös, hogy szinte mindenhol van vágott virág. A színes virágok feldobják a szobák hangulatát, hetente más hangulatot adnak a helyiségeknek, és becsempészik a természetet a falak közé. Ez ugyan kisebb beruházást jelenthet, de nem kell a legdrágább virágosnál bevásárolni, és már pár szál virág is igen nagy változást hozhat. Természetesen a cserepes virágok is jó megoldásnak számítanak, csak azokat nem cserélgetjük olyan gyakran.

  1. Ne idegenkedjen az átlótól

Kisebb kiegészítők, bútorok esetében használhatja ezt a trükköt: forgassa el egy kicsit, legyen átlósan egy puff, fotel vagy kisasztal. Ne ragaszkodjunk mereven a négyzethálós berendezkedéshez, nem kell mindennek 90 fokot bezárni a másik bútorral. Meg fog lepődni, hogy milyen izgalmas látványt tud nyújtani egy ilyen kis változtatás.

Az http://www.apartmenttherapy.com/5-tricks-to-make-your-home-look-10x-better-in-10-minutes-or-less-247666 cikke nyomán

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3913016094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2017.10.27. 10:01:20

amellik blog szelektálja a hsz-eket BE KELL TILTANI !!!%
Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz!

2017.10.27. 10:02:53

"Coco Chanel mondta, hogy mielőtt kilép a lakásból, mindig levesz magáról egy kiegészítőt. "

A magyar nők nem is használnak kiegészítőt... max pár éve egy sál ősszel és ennyi. A hónaljba csapott vagy alkaron lifegő BAG márkájú tankok nem kiegészítők
süti beállítások módosítása