Ütős ötletek: 6 nyerő újdonság az idei lakberendezésben
2019. január 14. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ütős ötletek: 6 nyerő újdonság az idei lakberendezésben

Ha éppen most tervezi az új otthonát vagy a régit szeretné átvarázsolni, jól jöhetnek az alábbi inspiráló ötletek és nagyszerű újdonságok! Biztosan lesz olyan, amit Ön is el tud képzelni az otthonában.

Mik lesznek idén a divatos színek, lakberendezési kiegészítők? Mutatjuk is azonnal.

  1. Barna és terrakotta színárnyalatok, plusz több arany az enteriőrökben

Az idei év divatos színei visszavisznek minket a természetbe: ha szereti a barnás, terrakotta árnyalatokat, akkor ez az Ön éve lesz! A berendezésekben az arany felületek átveszik az uralkodó szerepet.

És ha különösen tetszik ez a színcsalád, akkor nem kell megállni a textíliáknál, kiegészítőknél. A kedvenc szín megjelenhet például a fugákban is, szerencsére ma már nemcsak az alapszínek léteznek a kínálatban. Itt például rengeteg fugaszín közül választhatsz, többek között arany, terrakotta és rengeteg fajta barna is.

  1. Lágy vonalak, összetettebb formavilág

A lekerekített sarkú bútorok most újra divatba jönnek a hatvanas évek után. Idén több lesz a lágyabb vonalvezetésű kanapé, karosszék, asztal és szőnyeg. A bútorok lába masszív, szokatlan formájú lesz, ez legutóbb a 70-es években volt divatos, most megint meghódítja az otthonokat.

  1. Márvány asztallapok

A márvány továbbra is népszerű, egyre több helyen fog megjelenni, már nemcsak a fekete-fehér árnyalatokban. Egy márvány felületű asztalka elképesztő módon megbolondíthatja a nappalit!

Az is jó ötlet, ha a padlóburkolatot szeretnéd márványlapból vagy márványmintázatú burkolatból. Igazán elegáns lesz a helyiség, de ehhez természetesen a fugaszínt is ügyesen meg kell választani.

  1. Szőnyeg a falon

Igen, ez az elsőre bizarr ötlet is elindul diadalútjára. Képek, poszterek helyett gondolkodjon egy érdekes mintázatú szőnyegben, és tegye a falra.

  1. Minták a bútorszöveteken, kárpitokon

Az egyszínű felületek átadják helyüket az izgalmas, mintás bútorszöveteknek, kárpitoknak 

  1. Bohókás stílus

A 70-es évek hippi stílusával, bohém stílusú kiegészítőkkel sokszor találkozhatunk majd: fonott bútorok, keleti mintájú szőnyegek, rojtos kiegészítők élénkítik fel a helyiségeket. Jól illik a skandináv stílusú vagy a minimál lakberendezéshez.

A lakbermagazin.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7814555994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása