Rá sem fog ismerni a konyhájára! 6 izgalmas tipp, amitől azonnal megújul a helyiség
2021. július 28. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Rá sem fog ismerni a konyhájára! 6 izgalmas tipp, amitől azonnal megújul a helyiség

A konyha kialakításakor legalább annyira fontos a megfelelő szín kiválasztása, mint hogy milyen hátlap, munkapult vagy csap kerül a helyiségbe. Íme, néhány friss és inspiráló árnyalat, amely tökéletesen mutathat az Ön otthonában is.

  1. Lágy zöld

A kéket, szürkét és némi zöldet is magába foglaló árnyalat napszaktól függően változtatja arcát: másképp mutat a reggeli napsütésben, és megint másként az esti fényeknél. Ez az időtlen, finom tónus valamennyi stílushoz jól illik.

  1. Sötétkék

A karakteresebb színek kedvelőinek ajánljuk a kék sötétebb árnyalata, amely tökéletesen mutat fával, réz kiegészítőkkel, és a fekete-fehér klasszikus kombinációjával is.

  1. Rózsaszín pír

Az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb árnyalata a konyhában is színre lép. Az angolul ‘blush’-ként emlegetett halvány rózsaszín mutatós lehet bárhol, ahol addig csak fehéret tudtunk elképzelni.

  1. Világosszürke

Sokoldalú és rengeteg módon variálható árnyalat a fehér és a szürke minden tulajdonságát magába foglaló világosszürke: kombináljuk metrócsempével és karakteres konyhai hátlappal!

  1. Szellőkék

Ez a friss tónus mindenféle túlzás nélkül ad új színt a konyhánknak. Tökéletesen mutat fehérrel, gyönyörűen kiemeli a márvány szépségét.

  1. Napsárga

Örök ragyogást hoz a konyhába ez a nagyon dinamikus árnyalat, amely különösen jól mutat retró, minimalista vagy eklektikus hangulatú terekben.

Megjött a kedve a konyha felújításához a képek láttán? Ha szakmai kérdése van a felújítással kapcsolatban, kérdezze szakembereinket: https://www.mapei.com/hu/hu/szaktanacs-mapei

A lakaskultura.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1216593824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása