Így szabhatod személyre a konyhád 5 egyszerű lépésben
2024. augusztus 18. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így szabhatod személyre a konyhád 5 egyszerű lépésben

Régóta vágysz olyan konyhára, amely téged tükröz? Olvasd el tippjeinket, és szeresd meg még jobban a konyhádat! Hidd el, ki sem akarsz majd mozdulni a helyiségből, akár konyhatündér vagy, akár nem.

A legtöbben nagy energiákat fektetünk a nappalink, a hálónk dekorálásába, és elhanyagoljuk a konyhát, holott ez a helyiség a lakás szíve. Ha nem vagy a főzés nagy rajongója, de változtatnál ezen, akkor pár személyes kedvenccel, izgalmas ötletekkel biztosan megszereted majd a helyiséget.

konyha_egszeruen.jpg

NÖVÉNYEK

A cserepes növények nagyon jól megélnek a konyhában, különösen, ha napfényes a helyiség. Ami pedig borzasztóan jól fog jönni főzés közben, főleg, ha fűszernövényeket ültetsz. Képzeld csak el kis terrakotta cserepekben a kedvenc fűszernövényeid. Mi lehetne ennél egyedibb?

EDÉNYTARTÓ

Egy edénytartó sínnél nem is tudunk elképzelni praktikusabbat! Számtalan helyen beszerezhető eszköz, amellyel megkönnyíted a mindennapjaid, ezáltal pedig szívesebben töltöd majd az időd a konyhádban.

HIRDETŐTÁBLA

Kevés személyesebb dolog van, amit elhelyezhetsz a konyhában, mint egy hirdetőtábla. Ezen személyes üzeneteket, recepteket, teendő listákat is feltüntethetsz a családod számára. Akár parafatáblában, akár filces megoldásban gondolkodsz, bárhova kényelmesen felhelyezhető és praktikus tárgy a konyhában.

KÉPEK A FALON

Mi a kedvenc ételed? Mit szólnál, ha a falon lógna róla egy kép? A konyhát csodás művészeti alkotásokkal is feldobhatod, legyen az sushi, egy steak vagy egy akár adag húsleves.

SZEMÉLYES SAROK

Ha van egy kis helyed egy asztalnak és egy széknek, igazi kis zugot hozhatsz létre magadnak. Mire gondolunk? Például egy bárpultra, vagy egy reggelizősarokra, ahonnan fel sem akarsz állni. Jó ötlet egy kávézósarok különlegességekkel, egy kis keksszel, gyümölcstállal – bárkit is hívsz majd a konyhádba, imádni fogja!

Kedvet kaptál egy nagyobb felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr818443367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása