Ezeket a lakberendezési trendeket kerülje el, ha jót akar magának!
2021. szeptember 16. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ezeket a lakberendezési trendeket kerülje el, ha jót akar magának!

Szakértők árulták el, melyek a legkevésbé praktikus divatirányzatok, amelyek első pillantásra nagyon jól mutatnak, de később csak a baj van velük. Íme, 5 szupertrend, amelyet érdemes alaposan átgondolni, mert nem túl praktikus.

Hosszú szőrű szőnyeg

kremszonyeg_jpg_crdownload.jpg

A shaggy, azaz hosszú szőrű, bolyhos szőnyegek gyorsan magukba szívják a port, és sokkal többször kell takarítani őket, mint az átlagos szőnyegeket. A gyakori porszívózástól és sikálástól pedig lelapulnak a bolyhok, és a pulikutya szőréhez hasonlóan összetapadnak.

Ajtó minden szobára

unnamed_4.jpg

Az ajtók mutatós részei lehetnek a lakásnak, de nincs feltétlenül szükség arra, hogy az összes helyiségen legyen. Optikailag összeszűkíti a teret, ha túl sok az ajtó, és úgy fogja érezni, hogy egy apró lyukban él.

Üvegasztal

20land-superjumbo.jpg

Elit hatású, elegáns és divatos is az üveglapos asztal, de gondoljon csak bele: van kedve minden nap üvegtisztító spray-vel átmosni? Az ujjlenyomatokat pedig ugyanannyira nincs kedve nézni rajta, illetve a felületén nagyon könnyen megragadó port sem. Ráadásul az üvegasztalok, ha túl magas hőmérsékletű dolog kerül rájuk, felrobbanhatnak és ezer darabra törhetnek.

Mosogató az ablak mellett

Gyakori jelenség a konyha berendezésekor, hogy a mosogató az ablak alá vagy mellé kerül, azonban a szakemberek szerint ez nem a legjobb ötlet, mert állandóan felcsapódnak majd a vízcseppek az ablakra, és folyton takarítani kell.

Krétafal

27670417_2122515_77e0a920044a17de201b633adde3ca6d_wm.jpg

A dolgozószobában vagy akár a gyerekszobában gyakran látni táblafestékkel lefestett falat, amire krétával lehet írni, majd könnyedén letörölni. Egészen eddig szép is a történet, de sajnos szinte átfesthetetlen ez a fajta festék, és a későbbiekben nehéz lesz elfedni.

Belevágna egy nagyobb otthonfelújításba, de kérdései vannak a kivitelezést illetően? Kérdezze szakembereinket >>

Ha pedig igénybe szeretné venni az otthonfelújítás támogatást, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, kattintson ide az online segítségért: https://www.mapei.com/hu/hu/otthonfelujitas-tamogatas

(A joy.hu cikke nyomán.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9216661814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Goviatravel 2021.12.09. 08:47:29

Nagyon jó tanácsok, köszönet értük :)
Még több ilyen cikket olvasnék, hasznos ötletekkel.
süti beállítások módosítása