Így dekoráld a kicsi lakást az ünnepekre!
2021. december 16. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így dekoráld a kicsi lakást az ünnepekre!

Ha kisméretű az otthonod, bizony gondot okozhat, hogyan dekoráld az apró teret az ünnepekre. Ebben segítünk most 6 egyszerű, de látványos ötlettel.

Alternatív karácsonyfa

Nem tudod, hogyan fér majd el a fenyő a nappalidba? Akkor idén próbáld ki az alternatív karácsonyfák egyikét! Az alternatív fenyőfák előnye, hogy a falra kell őket elkészíteni, ezért nem foglalnak szinte semennyi helyet. Másik előnyük, hogy akár évekig is jó állapotban maradnak. Az Instagram tele van jobbnál jobb ötletekkel #alternativechristmastree hashtag alatt, ráadásul többségüket egyszerű is elkészíteni. 

Akasztós csillagok

Szintén nem foglalnak lényegi helyet a felakasztható papírcsillagok, amelyeket a plafonra erősíthetsz fel. A mintás csillagokat felhelyezhetjük egy fehérre festett faágra is, így még látványosabb lesz a dísz. A csillagok mellé természetesen mehet akármilyen másik dísz is, a lehetőségek végtelenek.

Karácsonyi zoknik

A karácsonyi zokni a legjellegzetesebb karácsonyi díszek egyike, rengeteg színű, mintájú és méretű darab közül választhatunk. Előnyük, hogy feltehetjük őket a szekrényajtókra is, így semmi helyet nem foglalnak és jól is néznek ki.

Díszítsd fel a növényeidet

Újíts idén, és dekoráld ki a cserepes növényeid. Persze, csak a nagyobbakat, amelyek elbírják a díszek súlyát. Érdemes azonban még ezeknél is pici, könnyű díszeket használni, nehogy kárt tegyél bennük.

Tedd karácsonyivá a már meglévő dolgaidat

Ha nincs hely extra díszeknek, akkor dekoráld a már meglévő dolgaidat. Az asztalra vásárolj karácsonyi terítőt, a székekre karácsonyi huzatot vagy párnát, a kanapén lévő díszpárnákra is húzz karácsonyi párnahuzatot.

Fényfüzérek és rajszögek

A kicsi terek dekorálásakor mindent falfelületet be kell fognunk az igazán hangulatos összhatásért. Fogj néhány rajszöget és fényfüzért, tervezz meg egy mintát és helyezd fel a falra. Akár mintákat is készíthetsz, például karácsonyfát vagy hóembert, de le is lógathatod őket egyesével, mint egy függöny.

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr10016756082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rácz Nimród 2023.08.21. 09:48:35

Mi tavaly váltottunk LED-es karácsonyi dekorációkra, azóta se láttam jobb áron sehol füzéreket, amik LED-esek is! ledfenyforrasok.hu/
süti beállítások módosítása