Sosem találnád ki: ez lett az év színe 2022-ben
2022. január 03. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Sosem találnád ki: ez lett az év színe 2022-ben

Annyit elárulhatunk, hogy ebből a színből jó eséllyel van az otthonodban is. De egy kis tóparti séta közben biztosan találkozol vele. Szabad a gazda…?

Nincs semmiféle fura fantázianév, 2022 legtrendibb színe…

…a nád lett

 young-woman-hat-with-smile-her-face-is-reading-book-sitting-by-river-sunset.jpg

Mit jelent ez? Hogy 2022 a természetességről fog szólni. A korábban használt rikítóbb színek, mint például a tavaly sikeres sárga kicsit visszaszorul, és átadja a helyét a nyugodtabb színeknek.

Sok mindennel variálható

Jó hír a profi és a kevésbé profi lakberendezőknek, hogy a nád szinte mindennel összepárosítható. Egy nádszínűre mázolt falból így akár kihozhatunk egy nyugodtabb és egy nyüzsgőbb otthont is. 

modern-home-decor-with-pampas-grass-in-vase-monoc-2021-11-04-19-18-25-utc.jpg

Hova ajánljuk?

Bútorként, kiegészítőként és a falazat színeként is szinte bárhol működhet a nád természetessége. És ha már természet, érdemes lehet több fát becsempészni a lakásba 2022-ben. Nem csak bútorként, hanem a nyílászáróként és egyéb kiegészítőként is.

 home-decor-reed.JPG

A kép forrása: KatarzynaBialasiewicz / Getty Images

Nem túl unalmas?

Egymagában még az olyan színek is, mint a piros, unalmassá válik. Képzeld csak magad egy teljesen vörös szobába, ahol még a bútorok is pirosban ragyognak. Azonban, ha ügyesen játszunk a nád színével, akkor egészen egyedi, különleges és izgalmas dolgokat hozhatunk ki belőle. Legyen szó nappaliról vagy épp egy fürdőszobáról.

Ha Ti is lakásfelújításra készültök 2022-ben, akkor engedd meg, hogy minőségi segédanyagokkal mi is részesei legyünk a felújításotoknak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr416777754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása