Akár egy panel nagyszobából is lehet 5 csillagos nappali
2022. február 14. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Akár egy panel nagyszobából is lehet 5 csillagos nappali

Lenyűgöző nappalikat alkotott meg pár kreatív ötlettel néhány hobbi lakberendező. Nézd meg képeken a varázslatos végeredményeket, és „lopd el” a legjobb megoldásokat


Mitől lesz egy apró nappaliból az otthon varázslatos pontja? Először is a jó hangulattól, amit Nektek kell szolgáltatnotok, másodsorban attól, hogy néhány kreatív ötlettel valami egyedit hoztok létre. Ez utóbbiban tudunk segíteni.

Tolóajtó nyújtja meg a teret

Felejtsétek el a megszokott ajtókat. Használjatok szélesebb ajtórést a nappaliban, és szereltessetek be egy elegáns tolóajtót. Ha mellé a hatalmas kanapét egy kisebbre cserélitek, akkor minden korábbinál élhetőbb teretek lesz. 

small-living-rooms-living-room-angled-shot-1608655140.jpg

Színek kavalkádja 

Egy színes nappali bárki hangulatát képes feldobni. Ahhoz azonban, hogy látszólag a tér is megnőjön, szükség lesz még egy apró trükkre: egy nagyobb, de nem faltól falig szőnyegre a padlón. Egy ilyen szőnyeg ugyanis képes a teret tágítani… legalábbis érzésre. A szőnyeges nappalik ráadásul mindig valami különleges családias, meleg hangulatot árasztanak magukból. Ha Te is így gondolod, akkor irány a szőnyegbolt

hbx090118ridder02-1547495259.jpg

Polcok a falban 

Remek megoldás, ha több helyet szeretnénk a nappalinkban:  a kedvenc tárgyainkat ne a megszokott polcokon, hanem egy falba építhető tárolón tartsuk. Ezzel a nappali kiszélesedik, ráadásul egészen elegáns látványt nyújt, amely minden vendégetek tetszését garantáltan el fogja nyerni.

small-living-rooms-bungalow-etna-living-room-005-1608660236.jpg

A fura bútorok nappalija 

Ha nem a megszokott, katalógus szagú nappalit szeretnéd az otthonodba, akkor szükséged lesz néhány fura és elképesztően egyedi bútorra is. Itt persze vigyázni kell azzal, hogy ne essünk túlzásokba, valamint figyelni kell arra, hogy a különleges darabok passzoljanak a megszokott bútorokhoz is.

small-living-rooms-anthonydunning01-livingroom-044-fullframe-preview-ppi-72-embedmetadata-true-1608586941.jpg

Egy terasz a nappaliban? 

Miért is ne? Csak vágjatok ki egy kis szeletet a nappaliból, tegyetek le néhány megemelt fa padlót, és engedjétek szabadjára a képzeletet. Van, aki a 18. századi vasúti kocsik szerelmese, és meg kell hagyni, remekül mutat ez a vonat kanapé még egy modernebb nappaliban is.

small-living-rooms-rds-work-delilah-8-1608659652.jpg

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is, csak kattints a linkre

https://www.housebeautiful.com/room-decorating/living-family-rooms/g2310/small-living-room-decorating-ideas/

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4616808660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása